Soner EKER "En Kurumsal Muhtar"

Soner EKER

Yaptığımız araştırmalar sonucunda gördük ki en kurumsal muhtar, Uğur Mumcu Mahallesi Muhtarı Soner EKER oldu.

Çalışkan ve halkın içinde sürekli gezen Eker, Mahallelinin  düğününe, cenazesine, asker yollamasına, mezuniyet törenlerine acı, tatlı her gününe koşuyor. Mahalleli birbirini tanısın ve birbirinden alışveriş yapsın diye kurduğu site gerçekten taktir topluyor.

 //www.ugurmumcu.info adresinde mahallesindeki duyuruları, etkinlikleri, haberleri duyuruyor. Sitede ayrıca üst makama gönderilen yazılar ve üst makamdan gelen yazılar linki bulunuyor. Sitede ayrıca Aile sağlık merkezi aile hekimleri listesi, taksi, turizm, nakliyat telefonları listesi, nöbetçi eczane, YKM etkinlikleri ve spor etkinliklerine de yer ayırıyor. Esnaf rehberi listesi’nde lokanta, yemek, pastane, su istasyonları, fatura, banka, muhasebe, kuaför, kahvehane, terzi, kırtasiye, emlak, gayrimenkul, evden yapılan işler, harita da esnaf yerleşimi, 3 sütun telefon rehberi ve site haritası bulunuyor.

Başarılı muhtar Soner EKER, kurumsal sitesinden aynı zamanda görüş ve önerilere de yazılı olarak cevap veriyor. “Ainesi iştir kişinin” sözü adeta Uğurmumcu mahallesi Muhtarı için mi söylenilmiş denilirse, verilecek cevap ta “evet muhtarımızı anlatıyor olsa gerek” Olur herhalde.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2011, 07:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17