Saadet Partisi Kartal İlçe Mensupları Hasbihal Yemeğinde Bir araya Geldiler

Saadet Partisi Kartal İlçe Mensupları  Hasbihal Yemeğinde Bir araya Geldiler

Saadet Partisi Kartal İlçe başkanlığının Pendik Gülistan Sofrasında organize ettiği Hasbihal Yemeğine Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu, Genel Başkan Baş Danışmanı Dr. Fatih ERBAKAN ve İstanbul İl Başkanı ve Yardımcıları Onur Konuğu Olarak Katıldı...

KARTAL İLÇE TEŞKİLATININ DÜZENLEDİĞİ KAYNAŞMA PROGRAMI YOĞUN VE COŞKULU BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
PROGRAMA SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKAN BAŞ DANIŞMANLARINDAN DR. FATİH ERBAKAN VE İSTANBUL İL BAŞKANI SELMAN ESMERER'İN YANISIRA ÇOK SAYIDA DAVETLİ VE PARTİLİ KATILDI.

 Fatih Erbakan'ın salona girmesiyle birlikte "Mücahit Erbakan" sloganları atıldı.
Kartal Saadet Partisi gençlik kollarının hazırladığı Prof. Dr. Necmettin Erbakan ile ilgili slaytta Fatih Erbakan'ın yanı sıra çok sayıda "Milli Görüş" sevdalıları duygusal anlar yaşadı.
 İlçe Başkanı İsmail Kızılgöz'ün partilileri selamlama konuşmasıyla başlayan gece İl Başkanı Selman Esmerer'in konuşmasıyla devam etti.
İl Başkanı Selman Esmerer, "Milli Gömleği Çıkaranlar" diyerek eleştirdiği hükümeti komşularla yaşanılan sıkıntılara ve müslüman kanının dökülmesinden rahatsızlık duymayıp ortak olanlar diyerek eleştirdi. Bedelli Askerlik ve Vicdan-i Ret'e de değinen Esmerer birgün "Milli Görüş'ün" hakkettiği yerlerde olacağını söylerek konuşmasını bitirdi.

Bizi engelleyemediler. Engelleyemezler. Engelleyemeyecekler...

 Esmerer'den sonra yine "Mücahit Erbakan" sloganlarıyla kürsüye coşkulu bir ortamda gelen Fatih Erbakan Milli Görüş'ün hep parçalanmak, bölünmek istendiğini savunan Erbakan, "Her seferinde bizi bölüp parçalamaya, yok etmeye çalışmalarına rağmen, partimizi kapatmalarına rağmen, şuurumuzu, inancımızı ortadan kaldıramadılar. Bizi engelleyemediler. Engelleyemezler. Engelleyemeyecekler.

4 değil, 14 kez partimizi kapatsalar gene de 15'sini kurar devam ederiz...

İnanç, Şuur, Hizmet aşkı olduğu müddetçe 4 değil, 14 kez partimizi kapatsalar gene de 15'sini kurar devam ederiz. İşte davaya inanmak budur. Böyle azimli, imanlı adaylarla çalışmalarımızı sürdürüyoruz...

Milli Görüş yaşanan sıkıntıların ilacıdır...

Millî Görüş maneviyatçıdır Milli Görüş'ü 'her derde deva olan bir ilaç' olarak tanımlayan Erbakan, " İktidara geldiği zaman hem iç, hem dış politikaya, hem ekonomiye hem manevi yozlaşmaya hepsine iyi gelir, hepsini düzeltir. Bunu slogan olsun diye söylemiyoruz. Milli Görüş yaşanan sıkıntıların ilacıdır" dedi.

Milli Görüş'çü Bedel Ödeyendir...

Milli Görüş'te diğer partilerde olmayan ve onu diğer partilerden ayıran farklı özellikler olduğunu belirten Erbakan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Birincisi Saadet Partisi işbirlikçi değildir. Bedel öder. İktidardan olmayı göze alır ama asla İsrail'le, ABD ile işbirliği yapmaz. Diğeri ise, zoru gördüklerinde dış güçlerle işbirliği yaparlar ama bedel ödemeyi göze alamazlar. Diğerlerinde olmayan başka özellik, Milli Görüş'ün maneviyatçı olmasıdır."dedi.

'LİDER ÜLKE TÜRKİYE' BİLBOARDLARA YAZARAK OLUNMUYOR!'

DR. FATİH ERBAKAN TÜRKİYE VE DÜNYA'DA GELİŞEN OLAYLARI KENDİNE HAS ÜSLUBU İLE YORUMLADI. SAADET PARTİSİ DIŞINDA MİLLİ GÖRÜŞÇÜ OLDUĞUNU İDDİA EDENLEREDE MESAJ VEREN ERBAKAN 'LİDER ÜLKE TÜRKİYE' BİLBOARDLARA YAZARAK OLUNMUYOR!' DEDİ.

Erbakan Hoca sizin gibi Büyük Ortadoğu Projesinin EŞBAŞKAKINI değil, İslam Birliği ( D-8 ) ' Nin EŞBAŞKANIYDI..' DİYEN Dr. Fatih ERBAKAN YILLARDIR OSMANLI TORUNLARINI AB KAPISINA KÖLE EDİLDİĞİNİ VURGULADI... ÇÖZÜMÜN İSLAM BİRLİĞİNDE OLDUĞUNU DİLE GETİRDİ...

Fatih ERBAKAN, BABASI MERHUM ERBAKANIN BİR ALMAN GAZETECİYLE ARASINDA GEÇEN DİYOLOĞU ŞÖYLE ANLATTI...

Merhum babama bir gün Alman Der Spiegel dergisinin Türkiye'deki temsilcisi röportaj için geldi.Kendisi bir alman, tabi Rahmetli babamın Almancası da çok iyi.
Kendisiyle Almanca olarak konuşuyor.
Ona dedi ki:
"Hoşgeldiniz sefa getirdiniz, Sizinle benim çok önemli bir ortak noktamız var.Bu ortak noktamızın ne olduğunu biliyor musunuz?" diye sordu muhabire.
Muhabir de şaşırdı:
"Hayır, Efendim nedir ortak noktamız?" dedi.

"Bak sen Alman Hristiyan bir gazetecisin ben de Müslüman Türk bir devlet adamıyım.

İkimizin de ortak noktası, HER İKİMİZ DE DÜNYA SİYONİZM'İ TARAFINDAN SÖMÜRÜLÜYORUZ" dedi.

İlk söylediği söz bu oldu...

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2011, 06:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17