" />

Rumeli Mübadiller Derneği Kadınlar Korosu Kartal’da Sahne Aldı

Rumeli Mübadiller Derneği Kadınlar Korosu Kartal’da Sahne Aldı

Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde Rumeli Mübadiller Derneği TSM Korosu seçkin Türk sanat müziği eserleriyle sanat müziği sevenlere doyumsuz anlar yaşattı.

Konser gecesine Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, eşi Feray Öz ve çok sayıda Kartallı katıldı. Kartal Rumeli Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği Kadınlar Korosu Türk sanat müziğinin yanı sıra, Rumeli türkülerini ücretsiz olarak çeşitli yerler ve etkinliklerde icra ediyor. Rumeli Mübadiller Derneği Kadınlar Korosu, şefi Şermin Niyazi’nin öncülüğünde Kartallılara doyumsuz sanat müziği şarkıları seslendirdi. Konserin sonunda Rumeli Mübadiller Derneği Başkanı Ömer Zeyyad Özbaş, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e derneklerine gösterdiği değer ve destekleri için teşekkür plaketini takdim etmek üzere Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu’yu sahneye davet etti.

Başkan Op. Dr. Altınok Öz, “Rumeli Mübadilleri Derneği’nin çalışmalarının kültüre, sanata ve Kartal’da yaşayan birçok kültürün kaynaşmasına katkısı nedeniyle kendilerine teşekkürlerimi bildirmek isterim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2011, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17