Mustafa Kul'dan Başbakan'a “Vatan Haini!“

CHP Kartal Belediye Başkan aday adayı Mustafa Kul, 3 mahalle halkının tıka basa doldurduğu Şadırvan Restaurant'ta Ak Parti hükümetini çok sert bir şekilde eleştirdi.

Mustafa Kul'dan Başbakan'a “Vatan Haini!“

Eski bakanlardan ve Şu an CHP Kartal Belediye Başkan aday adayı olan Mustafa Kul, AK Parti'ye yaptığı çıkışlarla dikkatleri üzerine çekiyor.


Bizi satanları bizde satacağız.


Partililerine ve halka hitaben yaptığı konuşmada Kul "Beni uyarıyor arkadaşlarım. 'Kartal'dan bahset, genel siyasete az gir' diyorlar. Ben yine de Ak Parti'den ve yaptıklarından bahsetmeye devam edeceğim. 3. köprüyü 10 yıllığına sattılar. Bizi satanları bizde satacağız. Yandaş nasıl kayırılır bunun hesabını soracağız." Diyerek Ak Parti'nin yaptığı özelleştirmeleri, 3. köprüyü ve icraatlarını eleştirmeye devam etti.


Vatan Haini!



Mustafa Kul "ABD'nin 70 yıllarda bir dışişleri bakanı vardı. Bir konferansa diyor ki, 'siz bana şunu sorun ABD neden bu kadar güçlü?' Biz nasıl bu kadar güçlü oluyoruz?  "Bizim ülkemizde vatan hainlerini hemen öldürürüz. Yaşatmayız hemen kafalarını keser, asarız hemen öldürürüz. Ama başka ülkelerde ki vatan hainlerini ise kahraman yaparız. Onları kahramanlaştırırız, onları o ülkede önemli yerler getiririz. Onları o ülkede başbakan yaparız. Şu anda Türkiye'de ki durum bu. Bu kadar ülkenin rızkını satan, yokluğa yoksulluğa mahkum eden, bu insanın ABD dış işleri bakanının benzetmesine çok uyduğunu düşünüyorum." demesi üzerine vatandaşlardan bir tanesi "aynen" diyince Kul "Aynen öyle! Bunun hesabını soracağız." dedi.


AKP'nin başında olan adam çok savaş meraklısı!



Kul "Değerli dostlarım geçen hafta yaptığım bir konuşma sadece yerel basında değil, bir çok ulusal gazete bile manşetten verdiler. AKP yandaşı gazeteler 'mustafa kul dedi ki, Akp bir daha iktidar olursa bu ülkede savaş olur.' Evet, aynen öyle diyorum. Ama onlar dediler ki; 'mustafa Kul dedi ki savaş çıkartırız!' Ben savaş ortamı olur dedim. Çünki şu anda AKP'nin başında olan adam çok savaş meraklısı bir adam.


AKP'nin adaylarını Kartal'da gezdirmeyeceğiz!



Biz Akp'yi anlatmaya devam edeceğiz. Onların adayları halen dışarda mahalle aralarında başı dik geziyorlarsa bu bizim suçumuzdur. Yazıklar olsun bize ki biz görevimizi yapamıyoruz. Onları gezdirmeyeceğiz. Kartal'ın sokaklarında AKP'nin adaylarını gezdirmeyeceğiz." diyerek 'artık Kartal'a gelebiliriz' dedi ve Kartal projelerini anlattı.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2013, 23:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah GÜMÜŞ
Abdullah GÜMÜŞ - 11 yıl Önce

.................. zihniyetin oluşturduğu bir insan ile karşı karşıyayız.. rabbim bunu da sandığa gömdüğümüzü bize gösterecektir... senin haddine mi kartal'da adaylarımızı gezdirmemek , senin haddine mi türkiye başbakanına "vatan haini" demek !!! sen önce geçmişinle bir yüzleş, geçmişinin hesabını ver.. ak parti hükümetinin ne hizmetler yaptığı ortada ve millet bunu biliyor. sen istediğin kadar çırpın batacaksın ki zaten batmışsın batacağın kadar.....yazık.

kartallı
kartallı - 11 yıl Önce

valla helal olsun mustafa kul a. bizler mevcut başkanın chp lilerden başka bir partiyle uğraştığını görmedik.

chemy
chemy - 11 yıl Önce

ülkeni̇n si̇zi̇n gi̇bi̇ cesur si̇yasetçi̇lere i̇hti̇yaci var..ülkemiz çok önemli bir sınav verecek bu seçimlerde..partiler üstü bir seçim olacak..cumhuriyet ve hilafet arasında bir seçim yapılacak..umut ediyoruz ki kazanan cumhuriyet olacak..erdoğan ve tayfası tarihin kara sayfalarına gömülecek..bu zafer sizin gibi cesur yürekli siyasetçilerimiz sayesinde olacak sayın kul...

SIRADAKİ HABER

banner17