MHP Kartal İlçe Teşkilatından, İstanbul Bilecikliler Derneğine Ziyaret

MHP Kartal İlçe Teşkilatından, İstanbul Bilecikliler Derneğine Ziyaret

 Milliyetçi Hareket Partisi Kartal İlçe Teşkilatı, ziyaretlerine İstanbul Bilecik’liler Yardımlaşma ve Kalkınma Derneğini de ekledi.

   Topselvi Mahallesi Topselvi  caddesindeki Dernek binasında  Dernek Başkanı İbrahim Yılmam tarafından karşılanan MHP Kartal İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, sıcak karşılamadan memnun kaldılar.

   Başkan Yılmam, tüm İstanbul’da ki üyelerine sağlıktan eğitime kadar destek verdikleri gibi, Bilecik’de de okul yapımlarına katkıda bulunduklarını belirtti. Eski Devlet Bakanlarından Bilecik’li Bahattin Şeker’in Milliyetçi Hareket Partisine katılması Bilecik kadar kendi derneklerinde de memnuniyetle karşılandığı’nı söyledi.

   MHP Kartal İlçe Başkanı H.Metin Özüpek’de gösterilen alakadan duydukları memnuniyeti dile getirirken, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezince yayınlanan ve Ekonomi den Eğitime kadar büyük yenilik getiren Seçim Beyannamesi ile ilgili bilgiler verdi. Yapılacak seçimlerin, İktidar Partisince Türkiye’yi parçalama seviyesine getirmesinden ötürü, çok önemli ve bir kader seçimi olduğunu belirtip, oy kullanacakların çok dikkatli olmaları gerektiğini ifade ettikten sonra, Bilecik Derneği için ellerinden gelen her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Haber: Necdet Türküzel

         

 

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2011, 07:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17