KARTAL MHP VEKİLLERİ İLE HALKI DOLAŞIP GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

KARTAL MHP VEKİLLERİ İLE HALKI DOLAŞIP GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

   Milliyetçi Hareket Partisi Kartal İlçe Teşkilatı, Milletvekilleri, MYK üyeleri, İl Yöneticileri ve Milletvekili aday adayları ile birlikte esnaf ziyareti yaptılar.

   Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay, İstanbul Milletvekilleri Murat Başesgioğlu, D.Ali Torlak, Merkez yürütme kurulu üyesi Kadir Boy, Mehmet Alp,İstanbul İl yöneticileri ve 1.Bölge Milletvekili aday adayı Şenol Yondemir İle birlikte yapılan esnaf ziyaretine, MHP Kartal İlçe Başkanı H.Metin Özüpek,İlçe yöneticileri, Kadın kolları ve Kartal Ülkü Ocakları yönetimi de eşlik ettiler.

    Kalabalık katılımla yapılan ziyarete, çarşı esnafı büyük ilgi gösterirken, yöneticiler de seçmenin dilek ve önerilerini belirlediler.
Ziyaret sonrasında, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ ün vefat eden kayınpederinin, Kartal merkez camiinde kılınan cenaze namazına  katılan heyet, Altınok Öz’e başsağlığı dilediler.

     İlçe Başkanı Metin Özüpek, ziyaret sonrası gazetecilere verdiği demeçte “Görüyorsunuz Milliyetçi Hareket Partisi, Başkanından Milletvekiline, İlçe yönetiminden mahalle teşkilatına kadar milleti için seferber olmuştur. Ziyaret esnasında karşılaştığımız en büyük dilek, biran evvel AKP iktidarından kendilerini kurtarmamız olmuştur. 12 Haziran seçimleri Türkiye’nin kader seçimleri olacaktır. Eğer halkımız, bölünmeyi istemiyorsa, Kıbrıs’ı kaybetmek istemiyorsa, bir an evvel işsizliğe ve yolsuzluklara dur demek istiyorsa,Onurlu bir Türkiye istiyorsa,  tek bir oyun dahi çok önemli olduğunu bilerek sandık başına gitmeli ve Milliyetçi Hareket Partisini tek başına iktidara getirmelidir. Ben seçmenimizin sağ duyusuna inanıyorum” diyerek duygularını ifade etti.
    
   
  
      Haber: Necdet Türküzel

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2011, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17