Hüseyin Aktaş, ortanca kızı Elif Aktaş’ın nişanını gerçekleştirdi

Hüseyin Aktaş, ortanca kızı Elif Aktaş’ın nişanını gerçekleştirdi

İşadamı ve Geleneksel Sancaktepe Yağlı Pehlivan Güreşlerinin ilk ağası Hüseyin Aktaş, ortanca kızı Elif Aktaş’ın nişanını gerçekleştirdi.

Pendik Gülistan Sofrası salonundaki nişan merasimine Samandıra eski Belediye Başkanı ve Denge İnşaat Firması Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram,Refah Partisi Samandıra Beldesi eski Başkanı Şerafettin Arslanoğlu,Türkiye Güreş Federasyonu Yağlı Güreş Yürütme Kurulu Başkanı Metin Taşdemir’in yanı sıra siyaset,iş ve spor camiasının seçkin isimleri katıldı.

Yüzükleri Bayram, taktı

Nişan merasimi öncesi davetlilere yemek ikramında bulunan Hüseyin Aktaş, kısa bir süre öncede büyük kızını evlendirerek ilk mutluluğunu yaşamıştı.Yasin Fındık ve Elif Aktaş’ın Nişan yüzükleri takılmadan önce Yusuf Hoca efendi kuranı Kerim okudu yapılan duanın ardından gençlerin Nişan yüzüklerini Samandıra eski Belediye Başkanı ve Denge İnşaat Firması Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, kurdeleyi keserek taktı.Kurdele kesimi yapılırken Bayram,”Makas kesmiyor”şeklinde ki esprisi coşkuyla alkışlandı.Yasin ve Elif çiftine mutluluklar dileyen Abdullah Bayram,daha sonra kurdeleyi keserek Yasin ve Elif’in Nişan yüzüklerini taktı. FETHİ SATICI

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2011, 07:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17