Altınok ÖZ'e Seslenen İşçi "Benim bin tane oyum var, Bundan sonra bunların bir tanesi CHP'ye değil." dedi.

Altınok ÖZ'e Seslenen İşçi

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz bayram öncesi belediye çalışanlarıyla Ekolojik Pazar Eğitim Çadırı alanında bir araya geldi.

ZABITA SIKI GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALDI

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok ÖZ'ün bayramlaşma alanına gelmesiyle zabıta da gözle görülür hareketlilik başladı. Başkanın etrafına adeta etten duvar ören Kartal Belediye Zabıtaları başkanı sıkı koruma altına aldılar.

ZABITALAR TEDİRGİNDİ!

Zabıta'ların çok tedirgin olduğu, sanki bir ihbar almış gibi davranmaları gözlerden kaçmadı.

ZABITALARIN GÖLGESİNDE BAYRAMLAŞTI!

Altınok Öz gerekli konuşmaları yapıp günün önemi ve bazı mesajlar verdikten sonra personelle bayramlaşmak üzere yerini aldı. Arkasında koruması ve zabıtalar sımsıkı yer alırken zabıta müdürü ve diğer zabıtalar karşısında dizilerek olası saldırıyı durdurmak için gayret sarfettiler.

"3 ÇOCUĞUMUN VEBALİ GÜNAHI SENİN BOYNUNA!"

Teker teker belediye personelini öpüp tokalaşan Altınok ÖZ'ün önüne İsmini bilmediğimiz bir işçi gelerek başkanın bayramını kutladıktan sonra Konuşmak istedi. Zabıtalar yürü diyince "Durun kardeşim bir şey yapmayacağım sadece iki çift sözüm var" diyerek zabıtalara söylendi.

Başkana konuşan işçi "Bu bayram bizlere zehir oldu. Benim 3 tane çocuğum var, onların ne suçu var! Üç çocuğumunda vebali günahı senin boynuna. Sana bu kadar söylüyorum. Bunların hesabından kurtulamazsın!" dedi.

"BENİM BİN OYUM VAR,  BUNDAN SONRASI BUNLARIN 1 TANESİ CHP'YE DEĞİL"

Konuşmasına devam eden ismini bilmediğimiz Belediye İşçisi "Ben 24 senedir bu belediyeye hizmet ediyorum. Sense daha 2 yılı yeni doldurdun. Cafer gider, binlerce Cafer gelir! Sen ÖZ'dün Ak Parti'ye uymayacaktın! Benim bin tane oyum var, Bundan sonra  bunların bir tanesi CHP'ye değil." dedi. Zabıtaların ve arkada bekleyenlerin işçiyi tedirgin ederek ufak ufak itelemeleri sonucu işçi başka bir şey diyemeden söylene söylene gitti.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2011, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17