" />

Altınok ÖZ "YAŞLILAR BİLGİ BİRİKİMLERİYLE TOPLUMUN HAFIZASIDIR”

Altınok ÖZ

Kartal Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısı ile etkilikler düzenledi.

Türk Anneler Derneği Kartal Şubesi ile birlikte yaşlılara vefa yemeği düzenleyen Kartal Belediyesi, daha sonra düzenlediği TSM ve THM konserleri ile yaşlıları eğlendirdi.

Düzenlenen yemekte yaşlılarla bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yaşlıların hayatımızdaki önemine değinerek “Sizler yaşınız gereği, bilgi birikiminizle toplumun hafızasınız. Bizler sizlerin hayat tecrübelerinizden esinlenerek kendi yolumuzu, hayat çizgimizi çizmek zorundayız, sizlere yaşlı değil rehber olan insan olarak bakıyoruz” dedi. Öz ayrıca, yaşlılarla birlikte olmaktan ve onlarla vakit geçirmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi. Yemekte Kartal Musiki Derneği yaşlılara müzik ziyafeti sundu. Başkan Öz’ün de şarkılara eşlik ettiği yemekte yaşlılara karanfil dağıtıldı.

Düzenlenen yemekten sonra Kartal Hasan Âli Yücel Kültür Merkezi’nde yaşlılar için konser düzenlendi. Murat Teker yönetimindeki Kartal Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ve Şişli Belediyesi Özel Perküsyon Grubu’nun sahne aldığı konserde, yaşlılar gönüllerince eğlendi. Mutlulukları gözlerinden okunan yaşlılar, hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti.

Yaşlılara Saygı Haftası dolayısı ile yapılan etkinliklere, Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, eşi Feray Öz Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Fügen Mavi, Gülseren Böyüktaş,  Ayşe Çiğdem Ertan, Anneler Derneği Kartal Şube Başkanı Kadriye Mucur ve yönetim kurulu üyeleri, Semiha Şakir Huzurevi, Maltepe Huzurevi, Akseki Ormanları Abdullah Neriman Huzurevi sakinleriyle, Kartal’da bulunan yaşlılar katıldı.

Kartal Belediyesi Eski Başkanlarından Sadettin Oral’ın eşi Mesrure Oral’ın da katıldığı yemekte Anneler Derneği Kartal Şube Başkanı Kadriye Mucur katkılarından dolayı Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ve eşi Feray Öz’e teşekkür ederek plaket verdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2011, 08:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17