Altınok Öz, Taner Özdemir'in kendisi hakkındaki iddialarını cevapladı

Altınok Öz, Taner Özdemir'in kendisi hakkındaki iddialarını cevapladı

İDEOLOJİSİ OLMAYAN İNSANLARLA, YOLA DEVAM ETMEYECEĞİM!

 Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Kartal CHP Meclis üyesi Taner ÖZDEMİR’in kendisi hakkında gazetemize verdiği beyanatlara cevap verdi.

 Başkanım, sayın Özdemir “Taner ÖZDEMİR ya da muhalifler konuşurken kimler alkışlıyor? bunları tespit ederek adeta fişleme yapılıyor.” iddiasında bulundu, bu konuya cevabınız nedir? Açıklar mısınız?

 HER ŞEYE TEPKİ KOYANLAR, TEPKİ KOYMANIN NE OLDUĞUNU BİLİRLER!

-Sizin her hangi bir yazınıza, her hangi bir tepki Koydum mu? İşçilerin sendikalaşmasının önünün açtım. Buna rağmen Nakliyat iş geldi, belediye önünde eylem yaptı. Yanlarına gidip o eylemi izlemedim mi? Her hangi bir tepki koydum mu? Her şeye tepki koyanlar, tepki koymanın ne olduğunu bilirler! Ama demokrasiyi içlerine sindiremeyenler o tepkiyi koyarlar. İdeolojisi olmayan insanlarla yola devam etmeyeceğim.

 Sayın ÖZEMİR”Bizleri disiplin sopalarıyla yıldıramazlar diyor! Disiplin sopaları kullanıyor musunuz?

 DEMOGOJİDİR, CEVAP VERMEYE BİLE DEĞMEZ

-Ona disiplin kurulu karar verir, benim karar verecek halim yok. Belediye başkanını hiç ilgilendirmez. Demogojidir, cevap vermeye bile değmez.

 İşçi alımlarında haksızlık olduğunu ve Zenginlerin çocuklarını işe aldığınızı beyan ediyorlar, doğru mudur?

 -  Öyle bir liste varsa versinde görelim. Kimlerin çocukları işe alınmış sizlerde görmüş olun.

 12. Parsele önceden kaçak bina dikilmiş. Sizin bu konuda hiçbir işlem yapıp, yapmadığınızı, suç duyusunda bulundunuz mu! Açıklar mısınız?

 SANATÇILIK AYRI ŞEYDİR, BÜROKRASİ AYRI ŞEY

Bürokrasiyi iyi bilmesi lazım. Sanatçılık ayrı şeydir, bürokrasi ayrı şey. Sanatçı kimliğiyle bürokrasi bilse, ikisinin ayrı yürüyeceğini bilir. Suç ve işlemin incelenmesi ayrı şeydir, buradaki sorunun giderilmesi ayrı şeydir. Biz sorunu gidermeye çalışıyoruz.

 Kartalspor’a 5 milyonluk Karyapsan’dan Reklam veridiniz mi?

 KARTALSPOR’A 5 MİLYON’LUK REKLAM VERİLMİŞTİR.

- Reklam anlaşmasını yapmışızdır. O para verilmiştir, yasal bir işlemdir. Elinde dosya sallayarak gayri yasal demesi yanlıştır. Şirketin kararında, uygulamasında olan bir şeydir.

 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2011, 06:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17