Ak Parti Kartal Bakan ERTUĞRUL GÜNAY’I AĞIRLADI

Ak Parti Kartal Bakan ERTUĞRUL GÜNAY’I AĞIRLADI

 AK Parti Kartal İlçe Teşkilatının Titanic  Otel’de vermiş olduğu Birlik ve Beraberlik yemeğine Kültür Bakanı Ertuğrul Günay konuk oldu.

Yemeğe AK Parti Kartal İlçe Teşkilatı kurucu Başkanı Hasan Altuntaş, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Av.Temurhan Yıldız, İlçe Yönetimi,Kadın ve Gençlik Kolları, İl Genel Meclis üyesi Kenan Çakal, SKM Başkanı Resul Kaya, AK Parti 1. Bölge Milletvekili aday adayları Arif Dağlar, Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Başekim Yardımcısı Dr. Naciye Yılmazkaraosmanoğlu, Abdullah Bayram, Hülya Göbeloğlu, Ecz. Abdurrahman Karaismailoğlu, Toprak Nobeli ve Tubitak Bilim Ödüllerinin sahibi Prof.Dr. Ahmet Ruhi Mermut, Süleyman Varlıbaş, Esma Kaptan, AyşeÖzgenç, Güler Sarıca, Kanaat Önderleri, İşadamları ve spor camiasının seçkin isimleri katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kısa bir  “Hoş geldiniz” konuşması yapan AK Parti Kartal İlçe Başkanı  Av. Temurhan Yıldız,”   Sizlerle  Birlik ve beraberlik yemeğimize katıldığınız için şahsım ve teşkilatım adanı teşekkür ediyorum.  12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimleri ile ilgili olarak aday adaylarımız ve Kanaat Önderleri ile bir araya gelmenin ve birlikte yemek yemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Afiyet olsun” şeklindeki konuşması coşkuyla alkışlandı.

ADAY MIŞ GİBİ ÇALIŞIN

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, burada yapmış olduğu konuşmada Türkiye’nin özellikle Kültür ve Turizm alanlarında çok büyük gelişmeler kat ettiğini kaydetti. Siyasetten fazla söz etmek istemediğini belirten Bakan Günay, “ Siyaset uzun ve taşlı bir yoldur bu uzun ve taşlı yolda yürümekte çok zordur. Uzun vadeli siyasetlerden sonuç alınır seçim sürecine girmiş bulunuyoruz 1. Bölgeden edindiğim bilgiye göre,315 aday adayı Temayül yoklamasından geçmiş. Bu rakam AK Parti’ye olan ilginin giderek arttığını göstermiyor mu? Adaylıkları kesinleşmeyen ve ya sıralamada umduğu yeri bulamayan kardeşlerimiz partilerine küsmesinler ve adaymış gibi çalışmalarını devam ettirsinler. Sözümün aşında da söylediğim gibi. Siyaset uzun bir yoldur” hatırlatması yaparak siyasete yeni soyunanlara sabırlı olmaları gerektiğine vurgu yaptı.

Günay, tarihi eserlerin yurt dışına kaçırılmaması konusunda caydırıcı önlemler alındığını hatırlattı.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2011, 05:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17