Türk Kızılayı Kartal Şubesi'nden örnek etkinlik

Türk Kızılayı Kartal Şubesi çevre temizliği için harekete geçti.

Türk Kızılayı Kartal Şubesi'nden örnek etkinlik
banner46

Türk Kızılayı Kartal Şubesi ve Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, çevre temizliğine dikkat çekmek için organize ettiği farkındalık etkinliğinde buluştu.

Şube Yöneticileri ve Kızılay gençlik kollarının katıldığı etkinliğe hastane çalışanları da eşlik ederek çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak adına hastane çevresinde vatandaşlar tarafından anlık yere atılan plastik vs. çöpleri topladılar. Çevredeki vatandaşlar tarafından da ilgi gören etkinlik, hasta yakını vatandaşlarında katılımı ile takdir topladı.

Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Özkul etkinlik ile ilgili şunları ifade etti, ''Toplumumuz da ciddi bir saygınlığı ve güveni olan Kızılay kurumumuz Kartal Şube Yönetimine seçildiğimizden günden bugüne onlarca etkinlik ile ilçemize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Şimdi de Kartal ilçemizde sunduğu sağlık hizmeti ile Ulusal ve Uluslararası alanda marka olmuş Koşuyolu Hastanemizde böyle bir etkinlik düzenleyerek çevre bilinci konusunda farkındalık oluşturmak istedik. Katkı sağlayan herkese özellikle de Hastane Başhekimimiz Prof. Dr. Kaan KIRALİ ve Hastane Müdürümüz Cenk Hilmi KILIÇ'a teşekkür ediyoruz.'' Dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2019, 23:48

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17