" />

İstanbul Anadolu Muhtarlar Derneğinin 1. Yılı Kutlandı

İstanbul Anadolu Muhtarlar Derneği kuruluşunun 1.yıldönümünü düzenlediği bir programla kutladı. Programa katılan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, muhtarlar bizim bir parçamızdır dedi.

İstanbul Anadolu Muhtarlar Derneğinin 1. Yılı Kutlandı

İstanbul Anadolu Muhtarlar Derneği kuruluşunun 1.yıldönümünü düzenlediği bir programla kutladı. Programa katılan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, muhtarlar bizim bir parçamızdır dedi.

İstanbul Anadolu muhtarlar derneği kuruluşunun 1.yıldönümünü düzenlediği bir programla kutladı. Ümraniye salon semazende yapılan programa İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ümraniye Emniyet Müdürü, Adem Öztürk, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Gül, İstanbul Anadolu Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Delibalta, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan ve Ejder Batur, muhtarlar, iş adamları, STK’lar ve Anadolu’nun çeşitli illerinden gelen muhtarlar katıldı.

KADİR DELİBALTA; BAŞKANIMIZA MUHTARLIK BİNALARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği program folklor gösterisi ile başladı. Programın sunumunu yapan Çene Cemal esprileri ile konuklara eğlenceli anlar yaşattı. Daha sonra bir konuşma yapan İstanbul Anadolu Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Delibalta şunları söyledi; Programımıza yoğun katılım bizleri çok memnun etti. Biz muhtarlar olarak mahallemizdeki vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alması için yoğun çaba harcıyoruz dedi. Delibalta, ayrıca Ümraniye Belediye Başkanımız Hasan Can’a özellikle teşekkür etmek istiyorum Ümraniye’deki tüm muhtarlık binalarını yeniden yaparak belediyeler arasında bir ilki başlattı ve bizim halka daha iyi hizmet vermemizi sağladı diyerek sözlerini bitirdi.

BAŞKAN HASAN CAN; MUHTARLAR BİZİM BİR PARÇAMIZDIR

Daha sonra söz alan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Anadolu’nun dört bir yanından bu programa gelen muhtarlara hoş geldiniz diyerek konuşmasına başladı. Başkan Hasan Can, konuşmasını şöyle sürdürdü; İstanbul Anadolu Muhtarlar Derneğinin böylesine güzel bir program icra ettiği için kutluyorum. Muhtarlar, Belediye ile vatandaş arasında bir köprüdür. Ümraniye’de 8 yıldır tüm muhtarlarımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Muhtarlar bizim bir parçamızdır dedi. Başkan Hasan Can’a konuşması sonrasında muhtarlar tarafından katkı ve desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.

VALİ HÜSEYİN AVNİ MUTLU; MUHTARLARLA SÜREKLİ BİRARADAYIM

Programda söz alan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu şunları söyledi; Öncelikle bu güzel programa katıldığımdan dolayı çok mutluyum. Muhtarları halk seçtiği için bizim gözümüzde ayrı bir önem taşıyor. Mahallelerinin sorunlarını en iyi onlar biliyor. Muhtarlarımızla çeşitli programlarda sürekli bir araya geliyorum dedi. Vali Mutlu, bu güzel programı organize eden İstanbul Anadolu Muhtarlar Derneğine teşekkür ediyorum diyerek sözlerini bitirdi. İstanbul Anadolu Muhtarlar Derneği de İstanbul valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

Protokol konuşmalarının ardından İstanbul Anadolu Muhtarlar Derneğinin 1.kuruluş yıldönümü nedeniyle yaptırılan pastayı, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, muhtarlar protokol hep birlikte kestiler.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2012, 21:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17