İstanbul şehitlerini ebediyete uğurladı

İstanbul şehitlerini ebediyete uğurladı

Beykoz açıklarında denize düşen polis

helikopterinde hayatlarını kaybeden 3 şehit,

Fatih Camisi’nde kılınan cenaze namazının

ardından ebediyete uğurlandı.

Beykoz açıklarında denize düşen polis helikopterinde hayatlarını kaybeden İstanbul Bilgi İşlem Şube Müdürü Ragıp Ali Bilgen, 10 yaşındaki oğlu Abdullah Bilgen ve Komiser pilot Murat Güçlü için Fatih Camisi’nde cenaze namazı kılındı.

Öğle Namazının ardından kılınan cenaze namazına Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, MHP Milletvekili Murat Başesgioğlu ile Ragıp Ali Bilgen’in eşi Ayşe Bilgen, babası Mehmet Ali Bilgen, annesi Ayşe Bilgen, Murat Güçlü’nün babası Hüseyin Güçlü, annesi Yurdagül Güçlü ile 29 Mayıs’ta evleneceği nişanlısı Rumeysa Tekelioğlu, yakınları ve çok sayıda polis meslektaşı katıldı.

Şehit aileleri cenaze törenden önce taziyeleri kabul etti. Namazın ardından cenazeler, Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek resmi tören düzenlendi. Şehitler törenin ardından gözyaşlarıyla defnedildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2011, 20:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17