Devlet Bahçeli: “Türkiyemizin şahlanışını izliyorum.''

Yenikapı'daki tarihi mitingde MHP lideri Devlet Bahçeli coşkulu bir konuşma yaptı.

Devlet Bahçeli: “Türkiyemizin şahlanışını izliyorum.''
MHP lideri Devlet Bahçeli Yenikapı'daki tarihi mitingde konuştu.

Bahçeli "Tüm Türkiye'yi hasretle selamlıyor, hepinize sevgilerimi sunuyorum. Üzerimize oynanan oyunlara, aramıza sokulmaya çalışılan fitnelere rağmen dik durdunuz, kardeşliği inançla savundunuz, teröristlere haddini bildirdiniz, yenilgi nedir tanımadınız. Ben de varım ve buradayım dediniz. Yıkılmadım ve ayakatayım diyerek Yenikapı'ya koştunuz.

Bahtiyarım çünkü Türkiyemizin şahlanışını gururla izliyorum. Mutluyum çünkü millet burada, irade burada, inanç burada. Bükülmez bilek, eğilmez baş, yenilmez milli kudret burada, bu meydandadır.

SİLAHI MİLLETE ÇEVİRDİLER

Biliniz ki 15 Temmuz yeni bir istila denemesi, yeni bir kıyım ve yıkım hamlesiydi. Mondros'ta çerçevesi çizilip Sevr'de dayatılan imha planları, 15 Temmuz'da yeniden gün yüzüne çıkarıldı. 'Su uyur düşman uyumaz' sözü bir kez daha anlam ve karşılığını buldu. Zalimler, hainler, emperyalizmin maşaları, bu defa Türk askeri kılığına girdiler, milletin silahını yine millete çevirdiler, milletin imkanlarını kullanarak yine millete öldürücü darbe vurmak istediler.

HOCA GÖRÜNÜMLÜ TERÖRİST..

Alim ve hoca görünümlü bir terörist, sığındığı Pensilvanya'dan getirdiği beddua seanslarıyla, nefret söylemleriyle, öfke nöbetleriyle cinayet örgütüne Türkiye'ye 'vur' emri verdi. İblis'e ruhunu satan bu vaiz, Müslüman görünümlü bu Voyvoda, ihanetle, Türk ve Türkiye düşmanlığıyla doruğa çıktı, fitne ve münafıklıkta rekor kırdı. Haçlı emellerinin taşıyıcılığını yapan FETÖ, Türkiye'nin kalbine nişan aldı.


15 Temmuz'da tankın önüne milli vicdan dikildi. Demokrasinin namusunu sizler korudunuz. Milli sipere sizler yattınız. Helal süt içmiş hangi vatan evladı 15 Temmuz akşamındaki böyle bir tablo karşısında suskun kalabilirdi? Yeri geldi tankın önüne yattınız yeri geldi kurşunların üzerine gül bahçesine girer gibi yürüdünüz. Çünkü siz Türk milletisiniz çünkü siz Türkiye'siniz." diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2016, 20:31

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17