Kartal Fatih Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi'nden Muhteşem Anma Programı

Kartal Fatih Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi'nden Muhteşem Anma Programı

İstiklal Marşının 90. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde 12 Mart 2011 Cumartesi sabahı geniş katılımla gerçekleştirildi.

Program da Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet HAMURCU, Garnizon Komutanı Sadık Piyade, Kartal Belediye Başkan yardımcısı Ergun ÖZTANER, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin GÖK, Kartal Müftüsü Ümit ÇİMEN, Kartal Kızılay Şube Müdürü Mehmet KÜÇÜKALİ, Mhp Kartal İlçe Başkanı H. Metin ÖZÜPEK ve kalabalık halinde gelen yardımcıları ve teşkilat mensupları, Chp Kartal Başkan Yardımcıları, öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundular. Diğer siyasi partilerden katılımın olmaması düşündürücüydü. Proğrama yerel basının çağrılmadığı da dikkat çekti.

Açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin GÖK, günün anlam ve önemini anlatan konuşmasını yaptı. Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlatan belgesel gösterildi. 

Günle ilgili yarışmada dereceye giren eserlerin okunmasından sonra öğrencilere ödüllerini Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet HAMURCU verdi.

Öğrenciler Mehmet Akif ERSOY'un şiirlerinden oluşan dinleti sundular salondakilere. Koro halinde okunan şiirler ve şarkılar salonda bulunanlara duygu dolu anlar yaşattı.  

Programdan ayrılan misafirler, "İstiklal Marşının 90. yılı ve Mehmet Akif Ersoy Ancak bu kadar güzel anılabilirdi. Okul müdürü ve öğrencileri tebrik etmek lazım." dediler

 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2011, 06:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17