Kartal Cemevi Vakfı Aşure ve Kurban Lokması ikram etti misafirlere

Kartal Cemevi Vakfı Aşure ve Kurban Lokması ikram etti misafirlere
banner46

Kartal Cemevi Vakfı Muharrem ayı ve orucu nedeniyle davet ettiği Kartal'ı yönetenlere ve vatandaşlara Aşure ve Kurban Lokması ikram etti.

 

BU BİRLİKTELİK DÜŞMAN ÇATLATIR!

Cemevine büyük katılım sağlandı. Parti mezhep gözetmeden herkesin büyük özveriyle katıldığı Cemevi daveti, birliğimizi huzurumuzu bozan iç ve dış  düşmanlarımızı çatlatacak nitelikte idi. Davete Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu, Kartal ilçe Müftüsü Ümit Çimen, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gök, İstanbul İl Genel Meclis Başkanı Hüsamettin Koçak, CHP İstanbul İl Genel Meclis Üyesi Görkem Akdağ, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Kartal Belediye meclis başkan vekili Taner Özdemir, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Avukat Temurhan Yıldız ve ilçe yönetimi, DSP Kartal Belediye Başkan adayı ve muhtar Şahin Kaya, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Kartal İlçe başkanı Avukat Kamer Gök ve İlçe Yönetimi, CHP Kartal İlçe meclis üyeleri, Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kızılay Kartal Şube yönetimi, İstanbul Yörük ve Türkmenler Derneği Başkanı Faruk Şahin ve Yönetim Kurulu, Tuzla Esnaf Odası başkanı Naci Aydın, Kartal Adalar Esnaf kooperatifi Başkanı Nuri Erkoç, Kartal Pazarcılar Odası başkanı Mete Boyraz,  Kartal Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Erol Demirci, Kartal Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

DUALAR YAPILDI

İsmail Saçlı'nın yaptığı selamlama konuşmasından sonra Cemevi dedesi ve Kartal İlçe Müftüsü katılanlara dua yaptırdılar. Misafirlere Aşure, Kurban eti ve bulgur pilavı, ayran ikram edildi.

Misafirlere elinde tepsiyle çay dağıtan İl Genel Meclis üyesi Görkem Akdağ Mütevazi kişiliği ile takdir topladı.

HABERİN VİDEOSU;

İZLEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

//www.dailymotion.com/ilcemhaber#video=xvf2xr

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2012, 16:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17