Yılmaz Bozyiğit, "AK Parti Kartal ilçe Başkanlığı'na adayım!"

Kartal'ın sevilen saygın iş adamlarından Yılmaz Bozyiğit gazetemize çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Bozyiğit, "AK Parti Kartal ilçe Başkanlığı'na adayım!"

Yılmaz Bozyiğit yaptığı açıklama da;

AK Parti ilk kurulduğu günden bu zamana kadar, ailece AK Parti için çalışmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadık.

AK Parti milletimizin teveccühü ile kurulduğu ilk günden bu zamana kadar adeta ülkemize çağ atlatmıştır. Bu gün kendi arabamızı, tankımızı, İHA'mızı, SİHA'mızı, silahlarımızı ve hatta lazer silahlarımızı yaparak Dünya'nın 5'ten büyük olduğunu âdeta haykırmıştır.

 Bu başarı reisimiz asrın lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın ve teşkilatımızın başarısının, çalışkanlığının ve cesaretinin eseridir.    

AK Parti Kartal ilçe Başkanlığı'na reisimizin ve teşkilatımızın teveccühleri ile adayım. Adayım çünki yapacak daha çok önemli işlerimiz ve hizmetlerimiz var. Adayım çünki 2023 hatta 2071 hedeflerimiz için var gücüm ile çalışmak istiyorum. AK Parti ilçe başkanı olduğum takdirde, gece gündüz demeden AK Parti şiarı ile 470 bin Kartallının arzuladığı kardeşliği siyasetle buluşturacağız. Dil, din, mezhep ayırımı yapmadan herkesi kucaklayıcı her eli tutan bir anlayışla Allah’ın izniyle 2023 te başarıyı yakalayacağız. 2024 te ise Kartal Belediyesi'ni AK Parti ile buluşturup sayın reisimize anahtarını takdim adeceğiz.

Ben anlayışı değil, biz anlayışı ile kırgın, küskün tüm dostlarımızla bir araya gelip AK Parti heyecanını ve ruhunu yakalayacağız. Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2020, 18:02

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17