Kim bu Müptezeller?

Ebubekir Taşyürek'ten çok sert cevap geldi.

Kim bu Müptezeller?
banner46

AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı 13 Ocak 2021 günü 7. Olağan Genel kurulu yapmaya hazırlanırken flaş gelişme yaşandı.

Tek liste ile İlçe Başkan adayı olması beklenen Ebubekir Taşyürek sosyal medya hesabından çok sert bir mesaj yayınladı.

Taşyürek, "Değerli Kartallı Dava Kardeşlerimiz, 13 Ocak Çarşamba günü AK Parti Kartal İlçe Teşkilatımızın 7.Olağan Kongresini şanlı geçmişine ve saygın teşkilat anlayışına uygun şekilde yapacağız. Kongremizin şimdiden Kartalımıza, İstanbulumuza ve Ülkemize hayırlı uğurlu olmasını canı gönülden diliyoruz.

Bu süreçte kongremize gölge düşürmek isteyen bazı kendini bilmez müptezeller ‘Genel Merkez adına bir anket çalışması yapıyoruz’ diye teşkilat mensuplarımızı aramaktadırlar. Ne Genel Merkezimizin ne de Teşkilatımızın herhangi bir biriminin böyle bir anket çalışmasıyla uzaktan yakından ilgisi yoktur.

Aramıza nifak sokmak isteyen, haddini bilmez bu tür şer odaklarına fırsat vermeyeceğinize ve sizi bu şekilde arayarak rahatsız edenlere gerekli cevabı vereceğinize dair inancımız tamdır.

Teşkilat olarak iletişim bilgilerimizi izinsiz kullanarak Kişisel Verileri Koruma Hakkındaki Kanun hükümlerine göre de ağır suç işlenen bu fitne çalışması hakkında gerekli hukuksal girişimleri başlatmış bulunmaktayız.

Davamızın inançlı birer neferi olan siz değerli kardeşlerimizin, teşkilatçılık şuuruyla doğru bildiğiniz hak yolda yürüyerek, bu tür fitnecilere itibar etmeyeceğinize ve kaale almayacağınıza bütün kalbimizle inanıyor saygı ve sevgiler sunuyoruz." Diye yazdı.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2021, 20:28

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17