Kartal Polisinden zehir tacirlerine karşı kararlı uygulamalar

Öğrenci gençlerimizi zehirlemek için adeta yarışan Zehir Tacirlerine Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü nefes aldırmıyor.

Kartal Polisinden zehir tacirlerine karşı kararlı uygulamalar
banner46

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü başarılı müdür Efkan Korkmaz yönetiminde Öğrenci gençlerimizi zehirlemek için adeta yarışan Zehir Tacirlerine sıkı takibe aldı.

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü çocukların korunmasına yönelik yapılan denetim uygulamaları kapsamında 16.00-17:30 saatleri arası Atalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kartal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Burak Cantürk Çok Programlı Anadolu Lisesi, Yakacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hacı Hatice Bayraktar Anadolu lisesinde çevresinde yapılan  uygulamalar sonucunda;

- 346 şahıs sorgulandı.
- 47 arac  sorgulanıp, 2 araca işlem yapıldı.                         
 - 1 Aranan Alındı.           
- 10 işyeri denetlenip, 1 işyerine işlem yapıldı.

Esentepe'de kaçtılar, Uğurmumcu'da yakalandılar.
 
Vatandaşların "uyuşturucu satışı yapıyorlar" ihbarı üzerine Esentepe Mahallesi civarında yapılan çalışmalarda kimlik bilgilerini vermek istemeyen vatandaşlar Esentepe ve Karlıktepe civarında 34 J.... 4 plakalı beyaz Hyundai marka araç ile hareket ederken Polis megafonla anons ederek durdurmak istedi. Araç kovalama sonucu süratli bir şekilde seyrine devam ederken araç içerisinde bulunan 4 şahsın araç camlarından narkotik madde olduğu düşünülen maddeleri rüzgara karşı saçarak ilerledi. (Polis daha sonra bahse konu bu narkotik madde topladı.) Araç yapılan kovalama sonucu Uğur Mumcu Mahallesi Terim Sokak Gazi Kent Sitesi çıkmazında sıkıştırılarak durduruldu. Araçta bulunan 4 şüpheli şahsın kaçması sonucu takviye gelen ekiplerce bu şahıslar yakalandı.
 
87.9 gram narkotik madde ele geçirildi.

Şahısların yapılan kaba üst aramalarında uyuşturucu ticaretinde elde ettiklerini düşünülen 1435 TL para, 87.9 gram narkotik madde ele geçirildi. Adı geçen şahıslardan A. G. isimli şahıs görevlilerden kaçarken bacağına demir batması sonucu yaralanıp Kartal Eğitim Araştırma Hastanesinde tedaviye alındı. Diğer üç şahıs ve maddeler Kartal Asayiş Büro Amirliği'ne teslim edildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2017, 02:43

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17