Genel-İş Merkezi Kartal'da tiyatro sergiledi!

Genel-İş İstanbul Anadolu Yakası 1 ve 2 No'lu Şube yönetici ve temsilcileri, "İşçinin en doğal hakkı olan grev hakkına müdahalenin kabul edilir tarafı yoktur" dedi.

Genel-İş Merkezi Kartal'da tiyatro sergiledi!
banner46

Kartal Belediyesi önünde toplanan Genel-İş İstanbul Anadolu Yakası 1 ve 2 No'lu Şube yönetici ve temsilcileri, çok çarpıcı açıklamalarda bulundular.

-

Düzenenlenen basın açıklamasında konuşan Genel-İş İstanbul Anadolu Yakası 1 No'lu Şube Başkanı Ahmet Arıkan, "Burada işçilerin sadece 7-8 aylık sözleşme süreçleri değil, 2 yıldır örmeye çalıştıkları sınıf mücadelesi, emeği öne çıkarma mücadelesi yok edilmeye, görmezden gelinmeye çalışılmıştır" dedi.

-

KADIKÖY'DE MALTEPE'DE VE KARTAL'DA GREV KIRILDI!

Kartal'da yaşanacakları tahmin ettiklerini ifade eden Arıkan, "Temsilcilerimiz sabahlara kadar burada kaldılar. Amaçları işçinin ve sendikanın iradesinin oluşmasıydı ama Genel-İş Merkezi diğer belediyelerde sergilediği tiyatroyu burada da sergiledi. Biz buradayız, hala işçinin içindeyiz. Çünkü biz hainlik yapmadık, işçinin iradesini yok saymadık ama burada olmayanlar gece yarıları greve daha 14 saat varken ya da grev varken Kadıköy'ü Maltepe'yi kıran irade Kartal'da da aynısını yaptı" dedi.

-

Arıkan, "Burada yapılan Anayasal hak olan grev hakkına müdahaledir. Müdahale burada boyut atlamıştır. İşçinin grev hakkına müdahalenin kabul edilir tarafı yoktur" Diye belirtti.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2021, 01:35

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17