Taner Özdemir, Meclis 1. Başkan vekili seçildi.

Kartal Belediyesi Aralık ayı ilk Meclis Toplantısı...

Taner Özdemir, Meclis 1. Başkan vekili seçildi.

Kartal Belediyesi Aralık ayı ilk Meclis Toplantısı önemli görev değişiklikleri ile başladı. Kartal Belediyesi Meclis 1. Başkan vekili Turan Mengcur, Başkanlığı’da toplandı.

Gündem dışı toplantısında söz alan Kartal Belediyesi CHP Meclis üyesi ve Meclis 1. Başkan vekili Av. Kamer Gök, Meclis 1. Başkan vekilliğinden istifa ettiğini açıkladı. Gök, ayrıca Encümen Üyeliği, Hukuk, Tarife ve Trafik Komisyonluğu görevlerinden de istifa ettiğini açıkladı.

VEDA KONUŞMASI YAPTI

Kartal Cumhuriyet Halk Partisi  İlçe Başkanlığı görevine getirildiği için Meclis Başkanlığı, Encümen Üyeliği ve Komisyon üyeliklerinden istifa ettiğini açıklayan Av. Kamer Gök, yapmış olduğu VEDA konuşmasında  Kartal belediyesi CHP  meclis üyesi olarak görevini sürdüreceğini belirterek, “ Sevgili üyeler, Sayın başkan. Ben bir gündem dışı bir konuşma niyeti ve maksatla buraya çıkmış değilim. Birlikte, bir çok komisyonda sevgili üyelerle birlikte çalıştık. Başta Hukuk Komisyonu olmak üzere ve diğer komisyonlarda ve Encümen kurulunda görev yaptım. Meclis Başkan vekili sıfatıyla,1. Vekil sıfatıyla sizinle birlikte iyi bir yol yürüdük. Bu işi yaparken bir düzen içinde yaptırma ya çaba sarf ettim. Çok inanıyorum. Seviye içersinde yaptık sevgili üye arkadaşlarımın bana çok özel katkıları oldu, çok destekleri oldu. Bir kere ve bundan ötürü hepinizin huzurunda kendilerine çok teşekkür ediyorum. Meclis işleri dolayısıyla, meclis üyesi her sayın üyenin buradaki kalitenin, estetiğin ve Kartal’ın meselelerini hep siyaset dışı görüşülerek Kartal’ın yaşamına katkı getirebilecek bir bilinç ve anlayış içinde hareket ettiler.

Bütün bunları mutluluk içinde yaptık. Sayın başkan ve sevgili üyeler. Bu nedenle bu özel katkınızdan dolayı çok teşekkür ettiğimi ifade ediyorum. Bundan sonra partim bana Ekstra bir görev verdi, hiç beklemediğim bir görev getirip önümüze koydu. Siyasette böyle şeyler oluyor biliyorsunuz. O görevi esas itibariyle taşıyacağım, ama siyasal bir kimlik olarak buraya gelmeye cem. Meclis üyesi olarak zaman zaman içinize katılacağım. Yine o nezaketi o düzeyi koruyarak ve buranın meselelerini buranın işlerine ilişkin gayretler içinde olacaz. Siyaseti de meydanlara inince yapacağız hiçbir engeli yoktur bu işin. Bu kazanılımı bundan sonra da devam ettirilmesini çok temenni ediyorum ve hepinizi de çok teşekkür ediyor ve iyi çalışmalar diliyorum”şeklinde duygularını dile getirdi.

SEÇİM YAPILDI

Kamer Gök’ün Meclis 1. Başkan vekilliği görevinden istifa etmesi nedeniyle yapılan seçim GİZLİ oy, AÇIK tasnif şeklinde gerçekleştirildi ve 29 geçerli OY alan Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediyesi Meclis üyesi Taner Özdemir, Meclis 1. Başkan vekili seçildi. Sonuncun açıklanmasından sonra çok kısa bir konuşma yapan Meclis 1. Başkan vekili Tamer Özdemir, Kartal ve Kartal halkı için etkili çalışmalar yapılacağını temenni ederek üyelere teşekkür etti. Ardından gerçekleştirilen seçimde CHP’li meclis üyesi Gürbüz Çiftçi, oy birliği ile Encümen üyesi seçildi. Fethi SATICI

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2011, 21:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17