Recep ELVAN "En duyarlı Muhtar"

Recep ELVAN

Muhtarlığı sadece nüfus cüzdanı sureti vermekle ve ikametgah belgesi vermekle sınırlandırmayan, düzenlediği etkinliklerle yıllardır kamuoyunda taktir toplayan Esentepe Mahallesi Muhtarı Recep ELVAN’dan bir örnek davranış daha.

MAAŞINI VAN’A YOLLADI!

Van depremini duyar duymaz Mahallesinde bir yardım kampanyası başlatan ELVAN, Maaşını aldığı gibi Van’da, Erciş’te depremden mağdur olan kardeşlerimize yardım alıp yolladı. Mahalle sakinleri'de onun bu yardım kampanyasına büyük ilgi gösterdi.

O HEP ÖRNEK OLDU

Geçen yıllarda yapmış olduğu etkinliklerle de örnek davranış sergileyen ELVAN’ın yaptıkları taktire şayan. Recep ELVAN, mahalleli ile iç içe yaşıyor. Düğünlerde, cenazelerde vatandaşların yanında oluyor. Yeri geliyor mahalle gençleriyle toprak sahada top koşturuyor.

EĞİTİME ÖDÜL TÖRENLERİ

Başarılı muhtar ELVAN, eğitime çok önem veriyor ve bunu düzenlediği etkinliklerle adeta perçinliyor. Geçtiğimiz yıllarda geleneksel olarak düzenlediği “Eğitime ödül törenleriyle” yüzlerce başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler vererek, gençleri okumaya, başarılı olmaya teşvik etti. Verilen hediyelerde çocukları sevindirici nitelikteydi. Verilen hediyeler; Bisikletler, kol saatleri, kalem setleri, volkmenler, fotoğraf makineleri, futbol topları ve tatil kitapları. Bu örnek aktivitelerin haricinde “Teşekkür Pilavı günleri” düzenleyen ELVAN’ı mahalle sakinleri yıllardır çok seviyor ve onu seçiyorlar.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2011, 07:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17