KARYAPSAN Filosuna Yeni Araçlar Katıldı

 

KARYAPSAN Filosuna Yeni Araçlar Katıldı

 

1991 yılında Kartal Belediyesi iştirak şirketi olarak kurulan KARYAPSAN Asfalt Fabrikası 20. yılında Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımıyla yapılan törende yeni alınan araçları filosuna kattı.

KARYAPSAN asfalt üretim fabrikasında yapılan törene Belediye Başkan Yardımcıları Gülseren Böyüktaş, Fügen Mavi, Çiğdem Ertan, Turgut Mermertaş, İbrahim Doğan, Meclis Başkan Vekili Kamer Gök, meclis üyeleri, belediye yöneticileri, İl Genel Meclisi Üyesi Görkem Akdağ, KARYAPSAN Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Nas, Yönetim Kurulu Üyeleri, KARYAPSAN çalışanları ve basın mensupları katıldı.

 Törende konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz şunları söyledi; “Öncelikle KARYAPSAN’ı bu günlere getiren çalışma arkadaşlarımıza KARYAPSAN’ın yönetimine ve çalışanlarına huzurunuzda teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimizde KARYAPSAN negatif bilançolu bir şirketimizdi. Azimli çalışmalarla, araştırmalarla 2 yılın sonunda bugün yatırım yapabilecek bir duruma gelmiştir. KARYAPSAN’ın görevi, sorumlulukları devam ediyor; dışarıda önüne çıkan engelleri akılcı yollarla aşmayı biliyor. Bu şirketimizle gurur duyuyoruz. Değerli arkadaşlar, burası sanayi tasfiye planı içerisinde olduğu için bir süre sonra bu alan görevini tamamlamış olacak. Ancak KARYAPSAN’ın işlevi artarak o süreçte de işlevini sürdürecek. Biz bu durumun önlemini almak üzere Milli Emlak Müdürlüğü’ne bir yazı yazdık. Dedik ki: Bize Anadolu yakasında bir alan gösterin. Biz bu işin takipçisi olacağız, sayın basına da burada huzurunuzda bu konunun takipçisi olmaları konusunda bilgi vermiş olalım; uygun bir yere, uygun bir zamanda KARYAPSAN’ın taşınması gerekiyor. Onun için şimdiden bu planı yapalım ki; sonradan uğraşmayalım. Böyle bir günde beraber olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum, bu başarıyı gösteren yönetimdeki arkadaşlara ve KARYAPSAN çalışanlarına tekrar teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarda beni Belediye Meclisi olarak destekleyen arkadaşlarıma da teşekkür ediyor; sevgiler, saygılar sunuyorum. Hayırlı olsun diyorum.”

 Kartal Belediye Başkanı’nın konuşmasının ardından KARYAPSAN araç filosuna katılan 1 adet 26 tonluk bitüm (asfalt ham maddesi) tankeri ve bir adet taşıyıcı aracın kurdelesi Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz,  Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Kamer Gök, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülseren Böyüktaş ve KARYAPSAN Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Nas tarafından birlikte kesildi. Kurdeleler kesilirken Başkan Öz, bu fabrikayı Kartal’a kazandıran, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ali Büklü’yü de rahmetle, saygıyla anıyoruz dedi. Tören, düzenlenen kokteyle son buldu. 

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2011, 08:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17