Kamer GÖK "Kes! Böyle Konuşamazsın!" Diyerek Kime Müdahale Etti!

Kamer GÖK

Kartal Belediye Meclisi, Eylül ayı son oturumunu 9 Eylül Cuma günü, Kamer GÖK başkanlığında Gerçekleştirdi.

Plan tadilatının itirazının görüşüldüğü oturumda bazı meclis üyeleri arasında gergin dakikalar yaşandı. CHP Kartal Belediye Meclis Üyesi Taner ÖZDEMİR’in itiraz ettiği planla ilgili Kamer GÖK “Sevgili arkadaşlar itiraz ederken yurttaşların haklarını da düşünün, bazı yurttaşlarımızı da mağdur etmeyelim.” Dedi.

KES! BÖYLE KONUŞAMAZSIN!

Kamer GÖK’’ün söyleminden sonra söz alan Meclis üyesi Taner ÖZDEMİR “Bana vatandaşın işini engelleyen meclis üyesi yakıştırmasını uygun bulmuyorum.” Demesi üzerine, Meclisi yöneten Kamer GÖK, aniden sinirlenerek “Kes, Böyle konuşamazsın sen itirazını yaptın mı? Yaptın. Benim üzerimden konuşuyorsun bunu ahlaki bulmuyorum.” Dedi.

BİZİ VATANDAŞLAR SEÇTİ

Kamer GÖK’ün “Kes! Böyle konuşamazsın” demesine içerleyen Taner ÖZDEMİR ”İtiraz eden meclis üyesi olarak ben burada saygısızlık yapmamaya gayret gösteriyorum. Sizinle tartışmaya girmemeye gayret gösteriyorum. Ama buda size şu hakkı vermiyor sayın başkan. Bizler Kartal’lıların oylarıyla seçildik. Kimsenin irademize müdahale hakkı yoktur.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

ŞAŞKINLIK YARATTI!

Aynı Parti’den olan iki meclis üyesi arasında geçen gergin tartışma meclisi seyreden basın ve vatandaşlarca hayretle izlendi. Bazı meclis üyelerinin de gergin ve düşünceli olduğu gözlerden kaçmazken, komisyondan tartışarak mı meclise katıldılar sorusunu akıllara getirdi.

Taner Özdemir’in plana neden itiraz ettiği ve ayrıntıları yakında İlçem gazetesinde…

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2011, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17