İlhan Güzelgün “DSP Kartal Örgütü 22 kişilik minübüs!“ diyen gazeteye cevap verdi.

DSP Kartal İlçe Başkanı İlhan Güzelgün yayınladığı mesajda kendisi hakkında haber yapan gazeteciye cevap hakkını kullanarak mesajını yayınlatmak istediğini fakat ulaşamadığını belirtti.

İlhan Güzelgün “DSP Kartal Örgütü 22 kişilik minübüs!“ diyen gazeteye cevap verdi.
İşte Güzelgün'ün o cevabı;

Sn. Vural Abi;
   
Öncelikle selam ve saygılarımı sunarım. Vural abi, yazılarınızı takip ediyor ve okuyorum. 2012 yılı sonunda iki ilçe başkanı hakkında yazdığınız yorumları ve mukayeseyi herhalde bazı kesimler beğenmedi ki  ya da çok sitem ettiler ki bu sefer fikir değiştirerek ya da önceki yazınızı tekzip etmek maksadıyla 2013 başında İlhan GÜZELGÜN’ün yeni yıla iyi başlamadığı kanaati hasıl oldu. Buna karşılık Sn. Kamer GÖK’ çok başarılı ve Belediye Başkanı ile uyumlu olduğu kanaati hasıl oldu. Hatırlarsak 2012 yılı sonunda yazmış olduğunuz o yorumda Sn. Kamer GÖK’ün pek başarılı olmadığını; yazınızın sonunda da tasfiyelerde bulunduğunuzu  yazmıştınız. Buna karşılık İlhan GÜZELGÜN’ün Kartal siyasetine damga vurduğunu ve de çok çalışkan olduğunu özellikle vurgulamıştınız.

Her iki yorumunuz arasından henüz 1 ay geçmeden  kanaat değiştirmiş olmanız hayret verici ve bir  o kadar da manidardır. O zaman tek bir şey akla geliyor. Hata yaptığınızı anlayıp tekzip yazısı yazdınız !..

Sevgili Vural Abi , benim adım İlhan GÜZELGÜN. Bu güne kadar hiçbir yol arkadaşımı arka kapıdan atmadım. Bundan sonra da atmayacağımı gerek CHP seçmeni, gerekse Kartal halkı çok iyi bilir. Bundan sonra da gerek DSP seçmeni ve de Kartal halkı yine bilecektir.

Son yazınızda DSP‘ye katılan Sn. Hüsniye KAYA’yı çok beğendiğinizi yazıyor ve çok övüyorsunuz; hem de Hüsniye KAYA- İlhan GÜZELGÜN- Şahin KAYA polemiği  yaparak bu geçen kısa sürede kimlerin arka kapıdan atılacağı hakkında kehanette bulunuyorsunuz. Vural Abi, siz TÜRK kahvesi içip fal mı bakıyorsunuz  ?

DSP‘ aday  adaylarının çoğalmasından bazı kesimler neden rahatsız oluyor? neden? Bunu konuda açıklama yapmanızı rica ederim. Vural Bey, siz bir basın mensubu olarak 4 yıldır Kartal Belediyesinde yapılan  işçi–memur kıyımından; ya da Belediye Meclisindeki dramatik oturumlardan Kartal halkına bilgi vermiyorsun da neden DSP aday adaylarının hangisinin 22 kişilik olduğunu belirttiğiniz minibüsün arka kapısından atılacağını vurguluyorsunuz ?
Neden Vural Abi ?

Vural Bey, Kartal da henüz yerel genel seçimlere 14 ay gibi uzun bir süre varken  hangi siyasi parti  aday adaylarını açıkladı ki , hangi parti  projelerini açıkladı ki siz bizim projelerimizin olmadığını  yazıyorsunuz? Açıklar mısınız? Ama merak edilmesin. Elbette projelerimiz vardır. Zamanı gelince Kartal halkına açıklanacaktır. Siz de o zaman DSP’nin projelerini inşallah yazarsınız sanırım.

Vural Bey, siz öncelikle CHP’li Kartal Belediyesinin yaptıklarını ve de yapacaklarını Kartal halkına bilgi vermelisiniz. Belediyenin yetkili ve sorumlu  kişilerinden bu konuda açıklama alarak Kartal halkına yapılan yatırımları açıklatma cüretini  gösterirseniz  size Kartal halkı adına şahsım olarak  teşekkürü bir borç bilirim. CHP sinde olan biten dedikodulardan bahsederek Belediye  çalışmalarını anlatamazsınız. Lütfen gerçekleri  yazalım. 15-20 günde ne oldu da başarılı olduğunu yazdığınız İlhan GÜZELGÜN başarısız; daha önce başarısız olduğunu belirttiğiniz Sn. Kamer GÖK şimdi çok uyumlu ve başarılı oldu? İlçe ile Belediyenin çok uyumlu çalıştığını belirtiyorsunuz. Sevgili Vural Abi  bu yorumlara Kartal halkı çok güler…

Gelelim işin özüne..
Sn. Şahin KAYA  DSP Kartal  dan belediye başkan  aday adaylığını açıklayan ilk kişidir. Daha bir çok aday adaylarımız da olacaktır. DSP ilkelerine aykırı davranılmadığı takdirde hiçbir aday adayımız dışlanamaz. Sn. Şahin KAYA da  dışlanmadığı gibi  sizin benzetme yaptığınız gibi de minibüsün arka kapısından atılmamıştır.

Vural Abi, Sn. Şahin KAYA’ nın kartvizitlerini hangi DSP yöneticisi bastırıp dağıtımını yapmıştır? Bunu ispat edebilir misiniz? DSP İlçe Başkanı olarak her aday adayıma eşit mesafedeyim. Partimizin üst yönetiminden Kartal da kesinlikle ön seçim yapılmasını talep etmişimdir. Ön seçimde 1.nci çıkan aday adayımın yanında olacağımı daha önce açıkladığım gibi bundan böyle de sözümün arkasındayım .

Sevgili Vural Abi, siyasette çok tecrübeli olduğunuzu biliyorum. Ancak duyumlara göre yorumlar yaptığınız anlaşılıyor. DSP Kartal Örgütü azami 22 kişilik bir minibüs değil  20 mahalleyi dolaşan  ‘Kartal – Soğanlık – Yakacık’ halk otobüsüdür. O nu seven Kartal lı herkes biner.

Son olarak şunu belirtmek isterim. CHP İlçe başkanı Kamer GÖK’ ün  demeçlerinde ‘Belediye başkan adayım sn. Altınok ÖZ’dür; demesi Kartal kamuoyunu rahatsız etmiyor da  neden DSP İlçe Başkanı sn. İlhan GÜZELGÜN’ ün ‘şu anda 4 belediye  başkan aday adayımız var demesi Kartal kamuoyunu rahatsız ediyor? Bu değerlendirmeleri yapanları  anlamak mümkün değil.

Bu tutum  uygun ve duyarlı bir tavır da değildir Sn. Vural Abi…
Saygılarımla…


İlhan GÜZELGÜN
DSP Kartal İlçe Başkanı

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2013, 23:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17