Gülseren BÖYÜKBAŞ "Belediye Hizmet Binasına 9 Ayda Gireriz."

Gülseren BÖYÜKBAŞ

Ocak ayı 2. Birleşimimin en önemli ve tartışma başlatan konuşmayı son günlerde başarılı çalışmaları ve üretkenliği ile dikkat çeken Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülseren Böyüktaş, yaptı.

Böyüktaş, konuşmasına bazı belediye çalışanlarının disiplinsiz hareket ettiklerini hatırlattı ve “ Asansörden çıkarken “Günaydın “ demeyen çalışanlarımız var.  Bu şekilde saygısızlık yapmaları benim zoruma gidiyor. Tabiî ki bu davranışları da işten çıkarmak sebebi değildir.

Bu arada şu konunun da altını özellikle çizmek istiyorum. Abdi Bey’in biraz evvel yapmış olduğu konuşmasında, Çırçır’daki hizmet binası ile ilgili ve diğer hizmet binaları ile ilgili kısa bir cevap vermek istiyorum. Üç tane hizmet binalarımız var biliyorsunuz; Eski yönetimden bize devir olan ve oldukça sorunlu bir şekilde devir olan. Şu anda Kaymakam’lığında kullandığı belediyemizin hizmet binası biriside Katlı Otopark diye Çırçır’da yapılan bir bina. Diğeri de Soğanlık’ta Kültür Merkezi diye konuçlandırılan Üç tane bina. Bu Üç tane bina ENKAZI biliyorsunuz yeni yönetimimize devir oldu Hala bu ENKAZI temizlemek için oldukça büyük çaba sarf ediyoruz. Çünkü gelinen nokta da yapılan altyapı çalışmaları olsun diğer çalışmalar olsun bu yapıların ayakta kalmasını mümkün kılmayacak neticede mümkün kılmayacak bir inşaat çalışması bur da var.

Çarşıdaki yeni binayı hiçbir şekilde ısıtamıyoruz ve hiçbir şekilde de soğutamıyoruz. Çırçır’daki binamız ile ilgili Büyükşehir Belediyesi’nde plan değişikliği yapıldığını biliyorum. Sanıyorum Büyükşehirdeki arkadaşlarımızda sanıyorum bunun takibini yapmışlardır. Katlı Oto Park’dan hizmet binasına dönüşüm projesi var. Geçen yılda burası hizmet binasına dönüştürüldüğünde biliyorsunuz. İller Bankası’ndan Kredi aldık Üç tane binanın tamamlanması amacıyla. Yaklaşık 10 bin Lira bir krediydi.

Sahildeki binamız tamamlandı, şu anda içersinde Askerlik, Şubesi, Kaymakamlık ve belediye hizmet binası olarak görev yapıyoruz. Çırçır binası 22 bin metre karelik bir alan teşkil ediyor. 22 bin metre kare alan teşkil eden bina için 2010’ da çizilen, İller Bankası’ndan alınan bir kredi ile burasının tamamlanması çalışması yapıldı. Yedinci ayda bitirip, dokuzuncu ayda içine gireriz” diyerek sözlerini sonlandırdı. Fethi SATICI

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2012, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17