Altınok Öz "12,2 MİLYON’U SAYIN ABDİ KESİMAL DAHA İYİ BİLİR"

Altınok Öz

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz Yerel Basınla Cevizli’de Mahalle iftarında bir araya geldi.

İftar yemeğinden sonra Öz şakayla  “Arkadaşlar ben Nevşehirliyim, yemek benden çaylar da sizden. İkisini birden ısmarlamam” diyerek çay içmeye davet etti.

12,2 MİLYON’U SAYIN ABDİ KESİMAL DAHA İYİ BİLİR

Gazetecilerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Öz, sorulan sorulara dobra dobra cevap verdi. Bir gazeteci meslektaşımızın “Başkanım geçen gün Kartal Belediye meclisinde Ak Parti meclis üyesi Abdi KESİMAL 12,2 Milyonun nereye gittiğini sordu. Buna cevabınız nedir?” sorusuna Başkan Öz “Bunu Temel Yaz mı sordu? Yoksa Abdi Kesimal mi? Çünkü zamanında belediye başkan yardımcısıydı. 12,2 milyonun nereye gittiğini kendisinin daha iyi bilmesi gerekmez mi? O paraların Kamuya el atmalara, nerelere gittiğini kendileri daha iyi bilirler.” Dedi.

ESKİ AK PARTİLİ BELEDİYE KARTAL’A NE YAPMIŞ?

Başkan Öz konuşmasına devam ederek “Her zaman bizi eleştirerek “Yaptığınız bir bina yok” diye soran Ak Partili arkadaşlara soruyorum; Sizlerde Kartal’ı geçen dönem yönettiniz, Kartal’a yerel yönetimin diktiği bina var mı? Kartal’a yapılan binaları hep İstanbul Büyükşehir Belediyesi yaptı. Siz Kartal’a ne yaptınız?

ÖZ EGEMEN BAĞIŞ’IN KARTAL BELEDİYESİNE DESTEK SÖZÜNÜ HATIRLATTI

Egemen Bağış’ın Kartal ziyareti sırasında “Şu andaki belediye başkanımıza da buradan ilan ediyorum biz destek vermeye hazırız. Partimizden olmak zorunda değil. Yeter ki Kartal'da vatandaşlara yönelik hizmet etme konusunda kararlılık ortaya koysun; ilçe başkanım da ben de ona destek vermeye hazırız. Seçim vakti geldiğinde de biz gereğini yaparız ama önce, halkımızın ihtiyaçlarına cevap verecek performansı ortaya koymaları lazım " demişti.

SAYIN BAĞIŞ KARTAL BELEDİYESİNE 28 AYDIR UĞRADI MI?

Başkan Öz bakan Egemen Bağış’a da seslenerek “Geçtiğimiz günlerde Kartal Ak Partiyi ziyade eden Soyadı Bağış olan, Sayın bakanımıza soruyorum. Samimiyseniz 28 Aydır Kartal Belediye başkanıyım bir kez ziyaret ettiniz mi? Etmediniz. Destek vermek istediğinizi belirtiyorsunuz, desteğinizi verin o halde”

Kartal Belediye Başkanı Altınok Özün diğer Açıklamalarını önümüzde ki günlerde yayınlamaya devam edeceğiz.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2011, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17