Ak Parti Kartal Taksicileri ağırladı

Ak Parti Kartal ilce başkanlığı hafta sonu Kartalda bulunan taksi durakları yöneticileri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Ak Parti Kartal Taksicileri ağırladı
Ak Parti Kartal İlce merkezinde gercekleştirilen toplantıya Bölge millet vekili İsmet Uçma, İlçe başkanı Av. Temurhan Yıldız, Kartal Meclis üyeleri Adem Gökçe ve Mehmet Necati Serin, Tanıtım Medya Birim Başkanı Erdal Demirhan AR-GE Birim başkanı Kubilay Salih Vatandaş, İlce sekreteri Halil Odabaşı, Yönetim kurulu üyeleri Aykut Emrah Polat ve Salih Koç toplantıda hazır bulundular.


Yapılan kahvaltının ardından ilk söze başlayan ilçe başkanı Av.Temurhan Yıldız Kartal'da bulunan taksi durak yöneticilerine hitaben "Kartal taksi camiasının çalışan temsilcileri ile bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duymaktayız. Gönül isterdi ki ramazan ayında bir iftar programı yaparak bütün taksici kardeşlerimizle bir araya gelelim ama malesef iftar programlarının yoğunluğu ve zamanın yetersizliğinden dolayı eksik hissederek gerçekleştiremediğimiz bir program olmuştur, bundan dolayı cok üzgünüz. Taksi camiası ve taksi durakları başbakanımızın zaman zaman uğradığı sohbet ederek sorunlarını dinlediği yerlerden birirdir. Taksiciler camiası mesleği gereği toplumun gercek nabzını tutan bir ayrıcalığa  sahiptir. Kartal ilcemiz bulunduğu konumu itibari ile ulaşım acısından E5 karayolunun üst kısmından demir yolunun merkezinden gecmesiyle ulaşımda sıkıntıların yaşandığı bir yerdir.


Biz Kartal sevdalısıyız


Biz bu durumu gerek büyük şehir belediyemiz gerek ulaştırma bakanlığımızla yapmış olduğumuz çalışmalarla Kartalımızın hem alt hemde üst kısmını bir araya getirecek ulaşımı kolaylaştıracak hem Canakkale köprülü kavşağı ve balıkesir kavşağının dışında E5 yol üzeri farklı lokasyonlardan Kartal'a daha kolay ve mahallelere daha fazla ulaşılan girişleri gercekleştirtdik. Ayrıca Kartal'ın merkezinden gecen tren yolunuda projede viyadük üstüne aldırarak bitirilince Kartalın iki yakası bir araya gelecek ve hem mahallelerden hemde kent merkezine ulaşım daha kolay ve hızlı olacak. Biz Kartal sevdalısıyız bu ilçenin menfaatine esnafının ve vatandaşımızın menfaati olan ne varsa oturup konuşarak sorunlara cözüm aramalıyız. Bizim cözümlerimizin dışında farklı önerilerde varsa bunları hep birlikte oturup müzakere edebilir birlikte cözümler üretebiliriz diyerek bu buluşmadan ve katılımdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum" dedi.


Konuşmaya İstanbul Millet Vekili İsmet Uçma söz alarak devam etti; Başbakanımız benim bu gün buraya bu buluşmaya geleceğimi bilseydi eminim size kucak dolusu sevgiler yollardı çünkü onun gözünde sizin yeriniz daha bir başkadır biliyoruz. Sizler toplumumuzun kılcal damarlarından birisiniz taksiciler siyasetin yoluna fener tutan mesleklerdendir. Ak Parti hükümetleri olarak taksici esnafımızın bir cok problemini çözdük bunlardan en önemlisi korsan meselesi bu sorunu capraz denetimlere alarak büyük anlamda cözdük bende bir yayıncı olmam hasebiyle bu korsancılığın olumsuzluklarını yaşamış bir kişiyim.Aynı zamanda taksicilerin güvenlik problemlerini uyguladığımız takip etme sinyal sistemleriyle minimuma getirdik bu bir başarıdır ve dahada iyleştirecek şartları oluşturacağız dedi.Bir diğer gelişme on iki yıllık iktidarımızda kara hava ve deniz ulaşımlarında cok önemli işler yaptık şimdilerde ülkemizde her şey uzaydan takip edilerek kolaylaştırılıyor ve denetleniyor.


Taksicilerin meslek olarak yaptığı iş bir anlamda kamusal hizmettir çünkü kamuya hizmet ederek taşıma işini gercekleştiriyor .bundan sonraki dönemde şartların iyileştirilmesi ve kalite ve standartların arttırılması konusunda gereğini yapacağımızdan emin olabilirsiniz diyor sizi Allaha emanet ediyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.
Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2013, 00:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17