Ümraniye Belediyesi Engelliler Kültür..." />

Ümraniye Engelli Korosu TRT 1’de Canlı Yayına Konuk Oldu

Ümraniye Belediyesi Engelliler Kültür...

Ümraniye Engelli Korosu TRT 1’de Canlı Yayına Konuk Oldu

Ümraniye Belediyesi Engelliler Kültür Merkezi’nde müzik eğitimi alan engelliler, Başkan Hasan Can’la birlikte TRT 1’de yayımlanan Sabah Haberleri programının canlı yayın konuğu oldular. Engelli kursiyerler, söyledikleri türküler ve neşeli tavırlarıyla sempati topladı.

Ümraniye Belediyesi Engelliler Kültür ve Eğitim Merkezi’nde eğitim alan engelli kursiyerler, TRT 1’de yayınlanan Sabah Haberleri programının canlı yayın konuğu oldu. TRT Sanatçısı Ahmet Turan Şan’dan müzik eğitimi alan kursiyerler, seslendirdikleri türkülerle büyük beğeni topladı. Neşeli tavırlarıyla da sempati toplayan kursiyerler, Ümraniye Belediyesi’nin kendileri için yaptığı hizmet ve verdiği destekler için teşekkür etti.

HAYATA TUTUNMALARI İÇİN BİZLER DE ÇABA GÖSTERİYORUZ

Ümraniye Engelliler Kültür ve Eğitim Merkezi’nden yapılan canlı yayında konuşan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak için çalıştıklarını söyledi. Dünya Engelliler Günü öncesinde Ümraniye Engelliler Korosu’nun seslendirdikleri şarkılarla yürekleri ısıttığını söyleyen Başkan Hasan Can, her kesin potansiyel bir engelli adayı olduğuna dikkat çekerek, bu konuda daha fazla hassasiyet gösterilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Hasan Can, bu vesile ile tüm engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü de kutladı.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2011, 21:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17