Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN Kanser mi? İşte Cevabı

Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN Kanser mi? İşte Cevabı

Başbakan Erdoğan, 32. Gün'de Birand'ın sorularını cevapladı. Kanser olup olmadığını açıkladı.

32. Gün'de Mehmet Ali Birand'ın sorularını cevaplayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hastalığının ardından ortaya atılan "kanser" iddialarına cevap verdi.

"KANSER DEĞİLİM"

Birand'ın açık açık sorduğu "kanser misiniz" sorusuna kesin bir dille "hayır" cevabını veren Erdoğan, gördüğü tedavinin ardından çıkan dedikoduları da yalanlamış oldu.

Kanal D ana haber bülteninde Erdoğan'la yaptığı görüşmenin detaylarını anlatan Birand 'Ben de kanser tedavisi gören, kamoterapi olan bir insanım. Bunun ne demek olduğunu, insanı nasıl sarstığını çok iyi bilirim. Birine bakınca kolaylıkla kemoterapi görüp görmediğini anlarım. Baktım, anladım; "Hayır, görmüyor" dedi.'

Mart ayından itibaren sıkı çalışacağı bir program öngören Erdoğan, Mart ayının ardından yurtdışı gezilerine devam edeceğini ifade etti.

"HANIM KIZIYOR"

Saat 6'da güne başladığını söyleyen Erdoğan, istirahat döneminde gazete ve televizyonları takip ettiğini belirtti. Tartışma programlarını takip etmediğini dile getiren Başbakan, haber programlarını izlediğini açıkladı. Normal şartlarda gündüz 11'de programının başladığını söyleyen Erdoğan, günün sonunda işinin kaçta biteceğinin belli olmadığını hastalık zamanlarında bile saat 22'den önce eve gidemediğini belirtti. Erdoğan samimi açıklamalarını "Hanım arada kızıyor" diyerek detaylandırdı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2012, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17