MUSTAFA ATAŞ, TAM İLERİ, BÖYLE DESTEK GÖRÜLMEDİ

MUSTAFA ATAŞ, TAM İLERİ, BÖYLE DESTEK GÖRÜLMEDİ

Ak Parti Tuzla İlçe Teşkilatı’nın 4 Şubat 2012 Pazar günü yapılacak olağan kongresi öncesi ilçe başkanı Mustafa Ataş delegelere yemek verdi.

Yaklaşık 600 kişinin katıldığı yemekte Mustafa Ataş adeta gövde gösterisi yaptı.

MUSTAFA ATAŞ’A VEKİLER’DEN TAM DESTEK

Tuzla Beyzade Restaurant’ta ki yemeğe katılım oldukça yoğun olurken aşırı izdiham yüzünden bir çok partili programı ayakta takip etmek zorunda kaldı. Yemeğe katılan milletvekilleri Mehmet Doğmaç, Erol Kaya, Metin Külünk, İsmet Uçma ve Mustafa Ataş Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yaptıkları konuşmalarla Ak Parti Tuzla İlçe Başkanı Mustafa Ataş’a tam destek verdi

USTALIK DÖNEMİMİZ BAŞLIYOR

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Ak Parti Tuzla İlçe Başkanı Mustafa Ataş Yaklaşık 3 yıldır ilçe başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlatarak “ 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Tuzla’da çok ciddi bir başarı elde ettik ve seçimden anlımızın akıyla çıktık. Ardından referandumda ve en son yapılan genel seçimde belediye başkanımız Dr. Şadi Yazıcı ile birlikte elele, omuz omuza çalışarak büyük bir başarı elde ettik.” Dedi. 4 Şubat 2012 tarihinde yapılacak kongre sonrasında ustalık dönemine gireceğiz diyen Ataş “Birlik ve beraberlik içinde yerel seçimlere hazırlanacağız ve zafer yine Ak Parti’nin olacaktır” dedi.

DR. ŞADİ YAZICI "ÖNÜMÜZDEKİ YEREL SEÇİMLERDE %60 AK PARTİ BAYRAĞINI TUZLAYA DİKECEĞİZ." DEDİ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı 2014’de yapılacak yerel seçimlerde başarıyı yakalamak için çok çalışmak gerektiğini söyleyerek “Bu başarıları nasıl elde ediyoruz tabi ki teşkilatlarımızla. Teşkilatlar partinin dinamizmidir, çimentosudur, demiridir, kumudur” dedi. Genel merkezimiz ve il teşkilatımız önümüzde ki kongrede ve dönemde de İlçe başkanımız Mustafa Ataş’a görev vermiştir. Hayırlı ve uğurlu olsun. Önümüzde ki yerel seçimlerde yüzde 60’la Ak Parti bayrağını yeniden Tuzla’ya dikeceğiz” dedi.

MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ATAŞ “ MUSTAFA ATAŞ’A TAM DESTEK VERDİ”

Milletimizi memnun etmek, milletimizi sevindirmek için siyaset yapmamız gerekir diyen Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş “Genel başkanımızı mahçup etmeden siyaset yapmalıyız. Tuzla’da oylarımızı düşürürsek kimi sevindiririz? Yada oylarımızı yükseltirsek kimi memnun etmiş oluruz? Genel başkanımız Sayın Tayip Erdoğan gece gündüz demeden çalışırken biz evimizde istirahat etme lüksüne sahip değiliz” dedi. Ataş herkesin ilçe başkanı adayı olma hakına sahip olduğunu belirterek “Ama biz istişareler sonucunda verilen kararlara uymak ve top yekün Mustafa Ataş’ın arkasında durmak zorundayız. “ dedi.

HALİS DALKILIÇ ,GÖNDERME YAPTI

Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç yaptığı konuşmada ilçe başkanı Mustafa Ataş’ın görev yaptığı süre içerisinde büyük başarılara imza attığını söyleyerek “İçimizden birileri Ataş’ın karşısına aday olarak çıkmış…Ben buradan bu kardeşlerimize diyorum ki iyi düşünün ve bu sevdadan vazgeçip genel merkez ve il teşkilatının istediği isim olan Mustafa Ataş’ın etrafında birleşin. Tuzla’da uyum, gayret birlik var o halde burada da Mustafa Ataş olmalıdır” dedi.

EROL KAYA’DAN ATAŞ’A TAM DESTEK

Üç dönem Pendik’te Belediye başkanlığı yapan Ak Parti İstanbul Birinci Bölge milletvekili Erol KAYA yemekte yaptığı konuşmada birlik beraberlik içinde Mustafa Ataş’ı desteklediğini söyledi

ELLER HAVADA BİRLEŞTİ

Yapılan konuşmaların ardından Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç milletvekilleri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve partilileri kürsüye çağırarak ellerini havaya kaldırttı ve birlik beraberlik fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2012, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17