Engelli Aileleri Hasbihal Gecesinde Bir Araya Geldi

Engelli Aileleri Hasbihal Gecesinde Bir Araya Geldi

Tuzla Belediyesi ve Tuzla Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin ortaklaşa düzenlediği “Engelli Aileler ile Hasbihal Gecesi” önceki gün Kafkale Spor Kompleksinde yapıldı. Dans gösterilerinin sergilendiği gecede engelli çocuklar, performanslarıyla büyük beğeni topladı.

 Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Belediye Başkan Yardımcısı Av.Mehmet Çelikel,Kent Konseyi Başkanı Ergül Özdemir, Kent konseyi Sekreteri İsmail Demiray, Tuzla engelliler Derneği Başkanı İsa Cengiz, İlgenel meclis üyeleri, Tuzla belediyesi meclis üyelerinin katıldığı yemekli gecede Tuzla ve Pendik’te bulunan engelli aileleri katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan programın açılış konuşması yapan Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet; Toplumun en temel dayanaklarından sevginin saygının eksik olmaması gerektiğini belirtti. Yapılan kanun değişiklikleriyle engellilere verilen önemin daha da arttığını belirten Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, “Burada Sevgi engeli olmadığını gösteren insanlarla aynı atmosferi solumanın keyfini yaşıyorum”dedi. 

 Tuzla’da bulunan engelli ailelerinin hasbihal de bulundukları gecede, rehabilitasyon merkezi çocuklarının yaptığı etkinlikler geceye renk kattı. Mevlana gösterileri,palyaçolar ve modern dans gösterileri ile engelli çocukların yaptıkları gösteriler ile engellerin aşılabileceğini ve imkan verildiği takdirde engelli olmanın hiçbir şeye engel olamayacağını göstermiş oldular.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2011, 07:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17