Kılıçtaroğlu'ndan Erdoğan'a Taziye Ziyareti

Kılıçtaroğlu'ndan Erdoğan'a Taziye Ziyareti

Tenzile Erdoğan'ın cenaze törenine katılamayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, dün Başbakan'a taziye ziyaretinde bulundu.

Başbakan, annesini vefat etmeden önce gördüğünü söyleyerek, "Fırsat yaratıp görüştüm. İyi ki görüşmüşüm" dedi. Kılıçdaroğlu ile Erdoğan birlikte dua ettiler.

CENAZEYE GELMEMİŞTİ

Partisinin Abant'taki toplantısı nedeniyle Cumartesi günü İstanbul'da yapılan Tenzile Erdoğan'ın cenaze törenine katılamayan, ancak Başbakan Erdoğan'a, başsağlığı dileyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Başbakan ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Kılıçdaroğlu, saat 16.00'da Erdoğan'ın Üsküdar Kısıklı'daki konutuna geldi.

20 DAKİKA GÖRÜŞTÜLER

Basına kapalı gerçekleşen taziye ziyareti 20 dakika sürdü. Başsağlığı ziyaretine Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP Genel Başkan Yardımcıları Erdoğan Toprak, Gürsel Tekin ve Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi de katıldı. Cenaze töreninde gözyaşlarını tutamayan Başbakan Erdoğan'ın dünkü ziyaret sırasında da oldukça üzgün olduğu belirtildi.

GÖRMESEYDİM DAHA ÇOK ÜZÜLÜRDÜM

Annesinin ameliyatı ve hastane sürecine ilişkin bilgi veren Erdoğan'ın, Kılıçdaroğlu ve beraberindekilere, "Annemi kaybetmeden birkaç gün önce hastanede ziyaretine gitmiştim. Programlarımın yoğunluğu arasında görüşmüştüm. İyi ki de görüşmüşüm. Görmeden kaybetseydim, daha fazla üzülürdüm" dediği öğrenildi. Kılıçdaroğlu ve beraberindekilerin de Başbakan'a üzüntülerini belirttikleri ve kendisine, ailesine başsağlığı ve "sabır" dileklerini ilettikleri belirtildi. Başbakan'ın başta Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere CHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiği ve araçlarına kadar uğurladığı öğrenildi. (Habervaktim)

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2011, 06:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17