Siyonist rehabilitasyon merkezi kurulmalı!

Siyonist rehabilitasyon merkezi kurulmalı!

Mahmut Toptaş, Köşesinden yazdığı makalesinde siyonizm konusuna değindi.

Firavun'nun köleliğinden kurtaran Musa aleyhisselama karşı gelen, Samiri'nin altından yaptığı buzağıya tapınıp Musa aleyhisselamın ilahını inkar eden bu Siyonistler.

Kendi ırklarından olmasına rağmen sırf doğru yola çağırdığını için Yahya aleyhisselamı kendilerini köle gibi kullanan Romalı askerlere teslim ederek öldüren millet.

Bugüne kadar kendilerine acıyıpta ülkesine alan milletlere ihanet ederek kendilerini cezalandırılmasını sağlayan millet.

Kendisini öldürmeye teşebbüs eden Yahudiler için hazreti İsa aleyhisselam "Siz ey yılanlar, siz ey engerek nesli! Cehennem hükmünden nasıl kaçacaksınız? Bunun için işte, size peygamberler, hikmetli adamlar ve yazıcılar gönderiyorum; siz onlardan bazılarını öldürecek ve haç'a gereceksiniz; ve bazılarını havralarda dövecek ve şehirden şehire kovacaksınız ki, salih olan Habil'in kanından, ma'betle  mezbah/ kesimhane  arasında öldürdüğünüz  Barahiya oğlu  Zekariyya'nın  kanına kadar, yeryüzünde dökülen her salih kan üzerinize gelsin. Doğrusu size derim: Bütün bu şeyler bu neslin üzerine gelecektir." demiş.

Bu bölüm şu anda  bütün dünya kiliselerinde;  Katolik, Ortodoks  ve Protestan ayırımı yapılmadan  okunmaya devam eden Matta incilinin 23/33-36'dan alınmıştır.

Tarih boyunca Peygamberleri, salih insanları öldüren, Kabil'in kendi kardeşi Habil'i haksız yere öldürmesi nedeniyle yeryüzüne akıtılan ilk kan kurumasın, ırmağa, nehire dönüşsün diye imanlı, izzetli, iffetli, namuslu, şerefli  insanları öldüren, Ma'betle mezbahı / boğazlama evini  birbirine yakın yapan, havraları işkence hane yapan bu Yahudilere, günümüzde okunan İncil: "Yılan nesli, hem de engerek yılanı nesli" diyor.

"Tarihte dedelerinin yaptığından torunlar sorumlu tutulmaz" denebilir.

Peki, bugün Filistin'de bir çocuk öldürmediklerinden emin misiniz?

Bugün altın veya dolarda oynama yapmaları nedeniyle size zarar vermediklerinden emin misiniz?

Son elli yılda Birleşmiş Milletler'de ve Avrupa ülkelerinde altına imza attıkları sözleşmelerin bir tanesine bağlı kaldıklarını örnek olarak gösterebilir misiniz?

Sirklerde aslanlarla gösteri yapanları, yılanlarla sarmaş dolaş olanları gördünüz.

Tarih boyunca bir tek Siyonistle sarmaş dolaş olupta sokulmayan, zarar görmeyen bir tek insan veya devlet gösterilebilir mi?

Amerika'ya nasıl zarar verdiğini anlatan Ford fabrikasının sahibinin yazdığı kitap Türkçe'ye de terceme edildi.

İngiltere, bir zamanlar ülkede bir tek Yahudi'nin kalmaması için emir verdiğini Google amcadan öğrenebilirsiniz.

Hitlere yaptıklarının ve Hitlerin yaptığının üzerinden bir asır geçmedi.

Öyle ise Birleşmiş Milletler derhal bir araya gelmeli ve bu Siyonistlerin hepsinin tedavi edilmesi için bir komisyon kurmalı ve nasıl tedavi edileceklerine onlar karar verdikten sonra faaliyete geçmeli.

Ancak bu komisyon üyeleri çalışma esnasında bir Siyonistin ölüsünden dahi uzak tutulmalı yoksa mikrop bulaşabilir.

Rabbimiz buyurur: ".....Onlara zillet ve meskenet damgası vuruldu. Allah'ın gazabına uğradılar. Bu, Allah'ın âyetlerini inkâr etmeleri, haksız yere Nebileri öldürmeleri nedeniyledir. Bu, isyan etmeleri ve haddi aşmaları nedeniyledir." (Bakara süresi ayet 61)

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2011, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17