Kadir TOPBAŞ ismini kullanarak dolandırıcık yapanlara dikkat!

Kadir TOPBAŞ ismini kullanarak dolandırıcık yapanlara dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi resmi sitesinde "İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Kadir Topbaş’ın adı kullanılarak düzenlenen davetiyelere dikkat" başlıklı duyuru yayınladı. Duyuru da;

"Bazı kişilerin İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Kadir Topbaş’ın adını kullanarak İş adamları ve esnafa  “yemek, konser, yardım organizasyonu” adı altında davetiye sattıkları ihbarları alındı. Dolandırıcılık adli makamlara intikal ettirildi.

Başkan Kadir Topbaş veya İstanbul Büyükşehir Belediyesi hiç bir şekilde yardım toplamak amacıyla konser, yemek organizasyonu yapmamaktadır.
 
Kurumsal olarak DAVETİYE SATARAK vatandaşlardan yardım talep edilmemiş ve edilmemektedir. Ulusal Boyutta veya Uluslar arası yardım kampanyaları yapılması gerektiği durumlarda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından basın toplantısı ile kamuoyuyla paylaşılmaktadır. Bu kampanyalar ise Başbakanlık izni, Valilik ve Kızılay ile koordineli çalışmayla yürütülmektedir.

RESMİ AÇIKLAMALARIN DIŞINDA “DAVETİYE SATIŞIYLA” YEMEKLİ VE KONSERLİ YARDIM KAMPANYASI YAPILMAMAKTADIR. Vatandaşların dolandırıcıların tuzağına düşmemeleri, böyle bir durum karşısında ise; Emniyet Müdürlüğü 155 veya İBB Beyaz Masa 153’e bilgi vermeleri önemle duyurulur."

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2011, 08:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17