Şadi YAZICI Yerel ve Ulusal Basına Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde İftar Verdi

Tuzla Belediye...

Şadi YAZICI Yerel ve Ulusal Basına Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde İftar Verdi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın, yerel ve ulusal basın için verdiği iftar davetine gazeteciler yoğun ilgi gösterdi.

Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde verilen iftar yemeğine Başkan Yazıcı’nın yanı sıra; Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdüresi Pınar BULUT ve basında görevli olan ekip tam kadro katılarak misafirleri ile ayrı ayrı ilgilendiler.

ULUSAL BASIN BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Tuzla Belediyesi’nin verdiği Yerel ve  Ulusal basın iftarına, aralarında Zaman, Yeni Şafak, Sabah, Hürriyet, Milliyet, Vatan, Habertürk, Vakit, Star ve Akşam gibi çok sayıda ulusal gazete temsilcilerinin yanı sıra; Anadolu Ajansı, Cihan Haber Ajansı, İhlas Haber Ajansı ve Doğan Haber Ajansı temsilcileri ile ulusal televizyonları temsilen çok sayıda medya mensubu katıldı.

AYGAD BÜYÜK KATILIM GÖSTERDİ

Anadolu yakası gazeteciler Derneği Başta başkanı Hakan MANİCİ olmak üzere dernek üyelerinin geniş katılım gösterdiği gözlerden kaçmadı. İftarını derneğimiz başkanı Hakan MANİCİ ve üyelerini bulunduğu basın mensuplarıyla birlikte açan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftar davetine yoğun katılımdan ötürü teşekkür etti. Başkan Yazıcı, Tuzla Belediyesi’nin kurumsal olarak basınla iyi ilişkiler kurmak istediğini ve bu konuda çok özenli davranacaklarını söyledi. Başkan Yazıcı, “Sizlerle birlikte yakın ve iyi ilişkiler içinde olmayı sürdüreceğiz. Karşılıklı iyi niyetlerle basın ile ilişkilerimizin daha da güzel olacağına inanıyorum” dedi.

Tuzla Belediyesi’nin iftar davetine yoğun ilgi gösteren yerel ve ulusal basın mensupları da, Başkan Yazıcı’nın ilçede başarılı çalışmalara imza atacağına olan inançlarını ifade ettiler ve kendisine başarı dilediler.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2011, 08:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17