Pendik Devlet Hastanesi’nde Açık-kapalı MR 65, Tomografi 55 ve Mamografi ise 20 TL’ye

Pendik Devlet Hastanesi’nde Açık-kapalı MR 65, Tomografi 55 ve Mamografi ise 20 TL’ye

Özel sağlık kuruluşlarında 300 TL ile 1000 TL arasında çekilen Açık-kapalı MR 65, Tomografi 55 ve Mamografi ise 20 TL’ye Pendik Devlet Hastanesi’nde çekiliyor. MR, 3 gün; Tomografi ve Mamografi sonuçları ise aynı gün de teslim ediliyor. Görüntüleme merkezinde kullanılan tüm cihazlar son sistem.

Günümüzde birçok hastalığın teşhisini belirlemede kullanılan görüntüleme sistemleri tedavi sürecinde hastaların doğru ve hızlı tedavisi için büyük önem teşkil ediyor. Öyle ki bazı hastalıkların tedavi süreci esnasında görüntüleme sistemlerine hekimler sıkça başvurarak hastalarından durumları ile ilgili bilgi almak için bu yöntemi kullanıyor. Pendik Devlet Hastanesi bu kapsamda bünyesinde bulunan Açık-Kapalı MR, Tomografi ve Mamografi görüntüleme cihazları ile Pendik ve dışından gelen hasta vatandaşlara 7/24 hizmet veriyor. Konu ile ilgili olarak bilgisine başvurduğumuz Pendik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ali Okur, bölgedeki birçok hastanın görüntüleme işleminin Pendik’te yapıldığını ifade ederek, “Hastanemize bağlı olan Kaynarca Mahallesindeki Semt Polikliniğinde hastalarımızın MR, Tomografi ve Mamografi çekimlerini yapıyoruz. Anadolu Yakasında birkaç yerde olan Açık MR cihazının biride hastanemizde bulunuyor. Hastalarımız sabah randevu aldıkları doktora muayene olduktan sonra eğer doktoru teşhis için MR, Tomografi yada Mamografi çekilmesini istiyorsa aynı gün çekim işlemini görüntüleme merkezimiz gerçekleştiriyor.” dedi.

Çekim sonuçları aynı gün elinizde

Görüntüleme merkezi sorumlusu olan Mine Akkaya ise, günde 90-100 MR, 50-70 Tomografi ve 60-70 arasında kişinin de Mamografisinin çekildiğini belirtti. MR sonuçlarını en geç 3 günde teslim edildiğini ve Tomografi ile Mamografi çekimlerinin sonuçlarının ise aynı gün hastalara teslim edildiğini ifade eden Akkaya, ayrıca SGK kapsamında bulunmayan hastalarında burada film çekimlerini yapabileceğini belirterek, dışarıda 300TL ile 100 TL arasında olan çekim ücretinin burada 65 TL olduğunu söyledi. Pendik dışından birçok hastanın da burada film çektirdiğini söyleyen Akkaya, görüntüleme merkezinde kullanılan tüm cihazların son sistem olduğunu ve Pendik’e daha iyi hizmet edebilme noktasında diğer kurumlarla yarıştıklarını dile getirdi.

Asuman Deniz – Pendik


Burada Mamografi çekimi yaptırdıktan sonra başka yere hiç gitmedim. Hızlı bir hizmet gördüğüm için filmlerimi hep bu hastanede çektiriyorum. Görevliler hastalara çok iyi davranıyorlar. İlk defa film çektirirken korkuyordum fakat görevlilerin motivasyonu ile korkumu yendim.

Sıdıka Kösmene – Tuzla


Bu sabah saat 09:45’de doktoruma muayene olduktan sonra aynı gün içinde saat 11:40’da Mamografi çekimim yapıldı. Bu kadar hızlı olacağını hiç düşünmemiştim. Çok güzel bir hizmet!

Mehmet Cengiz – Pendik


Tomografi çektirmek için Tuzla-İçmeler’e gittim. Oradan buraya sevk ettiler. Devlet Hastanesinin bu uygulaması çok güzel ve burada aynı gün Tomografimi çektirdim. Başka yerlerde 2 ay sonrasına gün veriyorlar.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2011, 21:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
dilek delikanlı
dilek delikanlı - 8 yıl Önce

Telefon numarası yok mu randevu almak için

metin aydemir
metin aydemir - 9 yıl Önce

Acik mr cektirmek istiyorum özelde 900 tl

Mustafa serbes
Mustafa serbes - 8 yıl Önce

Nasıl ulasabılırız

Serap hatem
Serap hatem - 8 yıl Önce

Bel fitigi suphesi var bende acik emar adres rica ve telefon numarasi ltf verirmisiniz

Reyhan özdemir
Reyhan özdemir - 8 yıl Önce

Nasil ulasirim size

Tuncay şahin
Tuncay şahin - 8 yıl Önce

Acik. Mr mevcutmu nasıl randevu alinir

SIRADAKİ HABER

banner17