Onu Milletvekili seçmeyiniz!

Allah'ın emri olan ADALET her Cuma namazında Camilerimizden hutbeden okunur. Dinleyenlerin %100'ü ADALET isterler ama ADALET için mücadele edenlerin sayısı %10'u hatta 3'ü bulmaz.

*

Sahi HORMONLU ÖMER! yazımı okudunuz mu? Okumanızı tavsiye ederim.

*

ASLI ASLINA NESLİ NESLİNE HUU! Bu kıssayı duydunuz mu? Google yazıp okuyup ibret almanızı tavsiye ederim.

*

Kartal Belediye Meclis üyesi çıktı mecliste mikrofondan haykırdı, "CHP Kartal'ın 103 bin m² arazisini sattı!" Dedi. Bizde haber yaptık. Mozambik'in hormonlu Ömerleri sustular, kuzuların sessizliğini oynadılar. Bir Allah'ın kulu "Bizim hangi arazilerimiz satıldı? Kimlere satıldı? Kaça satıldı? Nasıl? Hangi metodla satıldı? Terör ile bağlantıları olanlara satıldı mı? Bu kadar arsamız satıldıysa neden Belediye bu kadar borç batağında? Bu paralar nereye gitti? DEMEDİLER. Savcılığa suç duyurusunda dahi bulunmadılar. Normalde Hz. Ömer adaletinde olanlar yada ADALET İSTEYENLER harekete geçip savcılığa suç duyurusunda bulunurlardı değil mi? Bunların en büyük sorunları hormonlu gıdaları fazla yemek olsa gerek!

*

Müfettişler Kartal Belediyesi'nin araç kiralama ihalelerinde kamuyu 1 milyon 650 bin zarara uğrattığını tespit ettiler. Belgeleri inceleyip kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla haberimiz yaptık. Kamunun menfaatleri UMURLARINDA dahi olmayan, Mozambik'li Hormonlu Ömerler yine suspus oldular.

*

Ahh hormonlu Ömer, ahh! Sahi, Kartal'da neden muhalefet yapan yok? Karşılıklı menfaatler mi var? Neden birileri birbirlerinin tavuğuna kış demiyorlar? Neden Kuzuların sessizliğini oynuyor?

Neden?

NEDEN?

Neden? Soruları ister istemez yankılanıyor.

*

ASLI ASLINA NESLİ NESLİNE HUU! Mutlaka okuyunuz...

*

2014 Belediye seçimlerinde bir Belediye başkan adayı mikrofondan seçmenlerine hitap ederek iddiada bulunup, "Kartal Belediyesi'nde 400 bankamatik çalışanı var!" Dedi. Yine herkes sustu. Kuzu gibi İlçe MaaşAllah! Sonra Maltepe'de Ümraniye'de oturan iki CHP'linin kadınları taciz ettiği basına düştü. MHP Kartal Belediye Meclis üyesi Mehmet Gödekdağ çıkıp meclisten bu tacizcilerin Kartal Belediyesi'nde BANKAMATİK çalışanı olduklarını ima etti. MHP Kartal İlçe Başkanı Metin Özüpek'te bir yazı paylaşıp aynı konuları eleştirdi. Kartal'da yine herkes sustu.

*

ADALETİN BU MU DÜNYA? İYİLERİ EZEN DÜNYA... bu Arabesk şarkıyı bilir misiniz? Dinleyin tavsiye ederim. Adalet umurunuzda değil bari şarkısını dinleyin :)

*

KARTAL'IN TBMM'DE 2023 YILINDA AĞAYA DEĞİL, VEFALI BİR KARDEŞE İHTİYACI VAR.

Sevgili dostlar anket firmaları yakında ararlar herkesi ve sorarlar; "Kimi Milletvekili görmek istersiniz?" Diye.
Sizlere tavsiyem en az 30 yıl Kartal'da ikamet etmemiş ve Kartal'a Katma değer katmamış, yukarıda belirttiğim Kartallıların menfaati konusunda 3 maymunlar gibi duymayan, konuşmayan, susan, Adaleti sizin haklarınızı aramayan hiç kimseyi desteklemeyin.

*
Bakın, vekil Diye atayacağınız zevat sizin başınıza Ağalık yapmaya gelmesin sonra. Kartal'ın abilik yapacak birine değil, kardeşlik yapacak vefalı mütevazi, şaibesiz ADALETLİ ve AHLAKLI bir ADAMA ihtiyacı vardır.  
*
Ülkemiz 2023 yılında Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacak ve Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimini yapacak. Bu önemli seçimde seçeceğiniz millet vekillerinin EMİN, GÜVENİLİR VE ŞAİBESİZ olmasına dikkat etmelisiniz. Dandini trinitron zevatları seçerseniz TOOG'un benzinini az koyup, tıpkı DEVRİM arabamız gibi müzeye kaldırabilirler. S400 ler geri verip, İHA'ları, SİHA'ları savunma sanayimizi etkisiz hale getirebilirler.
*
ONU VEKİL SEÇMEYİNİZ!
"Kimi vekil seçmeyelim?" derseniz size maddeler halinde müsaadenizle aşağıda belirteyim.

1-Yukarıda yazımda belirttiğim gibi ADALETLİ olmayanları ve kamunun menfaatleri için KUZULARIN SESSİZLİĞİNİ OYNAYANLARI sakın seçmeyin.

2-Başka Kimi seçmeyiniz? Kartal Belediye Meclisinden ve İBB'den geçen Kartal planlarında %40 konut, %60 ticari iken, %60 konut %40 ticari yapıp (İBB'NİN 1/5000 lik planlarına aykırı) Kartal'da 200-300 dönüm arazisi olanlara en az %20 çıkar sağlayanları seçmeyiniz. (Bu manşetlik ayrı bir haber konusudur. Elbet vakti de gelir.)

Sahi Yalçın Bayer'in İmar rantı ya susturur ya da konuşturur yazısını okudunuz mu? 1 hediye telefon almak için neler olduğunu iddia ediyor, mutlaka okuyun.

3-Cenaze namazlarına Allah rızası için ve kula son görevi yerine getirmek için gitmeyip, sırf Facebookta fotoğraf paylaşmak için gidip algı yapanları sakın  seçmeyiniz.

4-Mozambik'te Kayyum atanan 10 larca şirketlerden siyasi nüfusunu kullanıp her ay hatırı sayılır helalinden indiragandi kazanç sağlayanları ASLA seçmeyiniz.

5-Seçecekseniz ASLINI NESLİNİ bildiğiniz birini seçiniz. Kasap seçerseniz emanetinizi parçalara bölüp öyle indirir. Aşçı seçerseniz emanetinizi dipekte dövüp iyice pişirip öyle indirir. Vezirin oğlunu seçeceksiniz belki merhametli olur da az indirir. Hz. Ömer gibi ADALETLİ birini bizim gibi arıyorsanız, aramayın bulamazsınız. Hormonlu gıdalar çıktı mertlik bozuldu.

*

Karar sizin. İstediğinizi seçin. Rüzgar eken, fırtına biçer unutmayınız. Bana "Kimi seçmeyelim?" derseniz, bizim de asla kime oy vermeyeceğimizi bire bir iken söylerim size.

Ha "Kimi seçelim?" derseniz, Muammer Hısım'ı seçin derim. Ne diyeyim? Adam hayırlı birisi. İmarda dönen fırıldakları bilmez. Hile bilmez, hurda bilmez. İçi dışı bir, en azından.

*

Sağlıcakla kalınız...

*

(Süleyman amcam sen hep dersin ya, "Basın halkın görmeyen gözü, duymayan kulağıdır." Diye. Yazdık duyurduk Elhamdülillah...)

YORUM EKLE

banner17