Nicki Minaj bile, eli kanlı Veliaht Selman’dan daha Delikanlı ! çıktı

Son dönemde sıkı muhafazakar kurallarda gevşeme sinyalleri veren Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Kadınların ehliyet almasının ve otomobil kullanmasının serbest hale getirildi. Bir arada Mekke imamının da (2009 yılında Kabe imamı olarak atanan Adil el Kelbani, İskambil Şampiyonası) iştirak ettiği devasa büyüklükte bir kumar oynama açılımı düzenledi.

Böylece eğlence sektörü üzerindeki kısıtlamaları hafifleterek ülkenin İslam ile anılmasını tanınmasını ortadan kaldırıp Ülkemiz de CHP zihniyetinin ölümüne savunduğu gibi laik bir devlet nizamının İSKELETİNİ DE ÇATIYOR .

Laik, Modern ve Batılı değerlere saygılı TÜRKİYE’den sonra şimdi de Laik, Modern ve Batılı değerlere saygılı Arabistan’ın Cumhuriyetini kuruyorlar.

Festival adı altında batılı değerlerin yani ahlaksızlığı ,inançsızlığı nüfusunun çoğunluğu İslam olan ülkelerin örneğinde ve Türkiye olduğu gibi Arap toplumlarında da yerleştirmek İstiyorlar.

Çünkü Avenjelisy,Siyonist güçlerin planı ,İslam bireylerinin Hristiyan olmasından daha çok Hristiyan gibi yaşamasıdır, Müslümanlar batılı gibi yaşasın, deist, ateist olsun istiyorlar.

İşte yine bu amaçlarına hizmet etmek üzere ,İngiliz şarkıcı Liam Payne ile ünlü DJ Steve Aoki’nin de katılacağı Cidde Dünya Festivali,basında paylaşıldığından bu güne kadar, provakatif şarkı sözleri ve cesur ! kıyafetleriyle dikkat çeken 36 yaşındaki Nicki Minaj’ın sahne alması tartışma konusu olmuştu.

(Nicki Minaj’ın kim ve ne olduğunu bilmek isteyen İnternete ismini yazsın biz görüntülerini paylaşamayız.)

Ayrıca Vahhabi Selman hizmette çok cömert ! , 18 Temmuz 2019’da Mekke ve Medine gibi İslam Dünyası için kutsal olan iki şehrin bulunduğu Suudi Arabistan’ın Cidde şehrindeki Kral Abdullah Spor Stadyumu’nda yapılacak konserde alkol ve uyuşturucu kullanımı serbest olacak.

Eşcinsel onur yürüyüşlerinde sahneye çıkan Minaj’ın, eşcinselliğin ölümle cezalandırıldığı Suudi Arabistan’da sahne almasına LGBT lilerden ve onlara yakın çevrelerden tepkiler gelmişti.

Nicki Minaj Suudi Arabistan konserini iptal etti.

Şeriat kurallarıyla yönetildiği söylenen yazılan uydurulan Suudi Arabistan’da konser vereceği söylenen Cesur ! sahne kıyafetleri, müstehcen ve provokatif şarkı sözleriyle dikkat çeken rap’çi 36 yaşındaki ABD’li şarkıcı, Nicki Minaj, “Dikkatlice düşündükten sonra, Cidde Dünya Festivali için planlanan konserimi yapmamaya karar verdim” dedi.

Minaj açıklamasında, “Şovumu Suudi Arabistan’daki hayranlarıma sunmaktan başka bir şey istememekle birlikte, kendimi bu meseleler konusunda daha iyi eğittikten sonra, kadın haklarına, LGBTİ topluluğuna ve ifade özgürlüğüne olan desteğimi açıkça ortaya koymanın benim için önemli olduğuna inanıyorum” ifadesini kullandı.

İnsan Hakları Vakfı, geçen hafta yaptığı açıklamada, Nicki Minaj’dan ve diğer sanatçılardan Suudi Arabistan konserlerini iptal etmelerini istemişti.

Yani bu müstehcen ve provokatif şarkı sözleriyle dikkat çeken rap’çi 36 yaşındaki ABD’li şarkıcı, Nicki Minaj diyor ki,benim için önemli olan değerlerim ve uğrunda mücadele verdiğim LGBTİ’li arkadaşlarımdır. Ben Arabistan’da konser verip şov yaparım da, buranın idarecileri iki yüzlü hem bana şov yaptırıyorlar hem de kadınlara peçe taktırıyorlar.

Bunlardan Müslüman idareci olmaz, bunlardan olsa olsa, çadır tiyatrolarında dans yapıp, zil takan, Arabistan tak takıştır giy fistan,soytarıda değil Zennube olur Zennube( Zennube, “şurasını burasını kıvırarak dans eden” kişi demektir.)

Kıymetli-değerli Müslüman kardeşlerim ,kendimizi,yaşantımızı ve imanımızı inancımızı ne zaman sorguya çekeceğiz ,Elin insanlıktan bozmaları bile kendi inandıkları uğrunda nasıl mücadele verdiğini görüyoruz.

LGBT’liler İstanbul’umuz da 30.000 kişinin katıldığı “onur yürüyüşü” yapıyorlar. Kanal D denilen necaset proğramı “Benimle söyle” şarkı yarışması yapıyor 100 adet jüri koyuyor. Bunu da bizim evlerimiz de çocuklarımıza, eşlerimize seyrettiriyor.

O EŞCİNSELLERE yorum yaptırarak biz dinletiyorlar, çocuklarımıza sempatik hale getiriyorlar. Bizleri LGBTİ’ ( Lezbiyen, Gey, Biseksüel ve Transgender) lilere ALIŞTIRIYORLAR.

Gençlerimize bırakın İslami değerlerimizi, Milli değerlerimiz ve ya ananelerimizi bile anlatamıyoruz, yaşatamıyoruz. Farkında değiliz Lakin ayak uyduruyoruz, farkında olduğumuz da çok geç olmayacak inşallah,çünkü biz BİZ MİLLET olarak YOK oluyoruz. Kurbağanın suda yavaşça ısıtılarak haşlanmasını duymuş olmalısınız, biz yine de örnek olması için yazıyı bir daha aşağıda paylaşalım, belki de sıçrayıp kaçmamıza vesile olur.

Çünkü adları bizim olan nesillerimiz olacak, fakat değerleri yaşantıları ve hatta inançları BİZDEN olmayan, İslam düşmanlarının nazarında çer-çöp hükmünde olan kalabalık bir insan topluluğumuz olacak.

Yazımıza Son söz olarak yine sözlerin güzellerinden bir Hadis-i şerif ile değer katalım.

Sünen-i Ebu Davud
4297… Sevban (r.a.) ‘dan rivayet edildiğine göre Rasûlullah (s.a.v.) şöyle buyurmuştur:
“Yakında milletler, yemek yiyenlerin (başkalarını) çanaklarına (sofralarına) davet ettikleri gibi size karşı (savaşmak için) biribirlerini davet edecekler.”
Birisi:
“Bu, o gün bizim azlığımızdan dolayı mı olacak?” dedi.
Rasûlullah (s.a.v.) ;
“Hayır, aksine siz o gün kalabalık fakat selin önündeki çerçöp gibi zayıf olacaksınız. Allah düşmanlarınızın gönlünden sizden korkma hissini soyup alacak sizin gönlünüze de vehn atacak” buyurdu. Yine bir adam:
“Vehn nedir, ya Rasûlullah?” diye sorunca,
“Vehn, dünyayı (fazlaca) sevmek ve ölümü kötü görmektir” buyurdu.

Radiyallahu anh: “Allah ondan Razı olsun”(r.a)

Sallallahu aleyhi ve sellem: “Allah’ın selamı onun üzerine olsun”(s.a.v.)

Hikaye (deney) şöyle; sıcak su dolu bir kaba kurbağayı koyarsanız hemen zıplar ve kaçar, ne de olsa canı yandığından dolayı tepkisini gösterir. Bir de kurbağayı içerisinde soğuk su olan bir kaba koyarsanız, tepki göstermeden su içerisinde öylece kalıyor, hani kurbağa suyu sever ya ondan. Sonra kabın sıcaklığını yavaşça artırırsanız, kurbağa bunu fark etmeden, su kaynar ve kurbağa da haşlanarak ölür. Ben diyorum ki biz bunlara, bizlere kurbağa muamelesi yapmalarına fırsat vermeyelim ve vermeyeceğimize de inanıyorum.

Bizi inaçlarımızdan, ananelerimizden ve Milli değerlerimizden uzaklaştıran yaşantılardan ve alışkanlıklardan, gösterişten, lüksten kendimizi ve neslimizi koruyalım,çünkü bizi koydukları kabın altında ki ateş, yanmaya devam ediyor.

Selam ve Muhabbetle/ Mustafa Hakki SEZGİN

YORUM EKLE

banner17