Kartal'a çok zarar verdiler!

Önce ki Milletvekili seçimlerinde, siyasi partilerin genel merkezlerinin belirlediği milletvekilleri, bu zamana kadar halktan kopuk bir yönetim anlayışı sergilediler.


Milletvekili seçimlerinde iki konu çok önemlidir.


‘KARTALA ÇOK ZARAR VERDİLER’
“1.’si partiler hangi adayları bizim önümüze  getirecekler?                                      Halkın teveccühünü kazanmış, toplumda bir yeri olan, liyakat kurallarına uygun adaylar mı yoksa biz kendi aramızda karar verdik size de hiç sormayacağız, masaya biz ne getirirsek siz oy vermek zorundasınız şeklinde bir zihniyetle mi hareket edecekler? KARTAL da, ülkemiz de bu durumdan çok çekti ve maalesef halkın değil genel merkezlerin belirlediği adaylar da halktan kopuk, kendi bildikleri gibi bir yönetim sergilediler.

Sonuç; KARTAL hak ettiği devlet yatırımlarını alamadı. Kartal doğası, Denizi, Sahili ve Turizm deseniz maalesef yerlerde sürünüyor. Liyakata bakılmadan atanan idarecilerin atanmasında rol oynayan vekiller maalesef Kartal ilçemize zarar verdiler. Bu nedenle tüm partilerin genel merkezleri bizlerin önüne getirecekleri adayların nitelikleri konusunda ince okuyup sık dokumalılar. Kartal sadece tasdik makamı ve sadece seçim zamanı oy kullanan kişiler olarak görülmekten vazgeçilmelidir.
 
‘ADAY ADAYLARI ÇOK İYİ İNCELENMELİ’
2.’si seçmenler aday adayı olan kişileri iyi incelemeli. Kartal İlçemize yaptıkları en az, faydalı 5 iş veya eser olup olmadığına bakmalıdır. Yeni seçimlerde aday adayı olan bazı bürokratlar var ki gerçekten hemşerilerine sahip çıkan, nazik, ayrım yapmayan insanlar, bazı bürokratlar da var ki Kartal’a hiçbir fayda sağlamamış, sadece kendine ve yakınlarına çalışan, ayrımcı, hemşerilerine yukardan bakan, genel merkezdeki ilişkileri ile milletvekili sıralamasına girmeye çalışan ve aslında istenmediği, Kartal ve halkına hiçbir fayda sağlamadığı halde ismini topluma dayatan bürokratları asla seçmemeliler. Bu arkadaşların amaçları seçilemeseler bile sağda solda ben sizin aday adayınızım diye dolaşıp yeni mevki ve makamlara talip olmak, o makamlara gelince de hemşerilerini kapıdan içeri sokmamaktır. Bu tarz arkadaşlar konusunda Kartallı hemşerilerimizi ve yereldeki il ve ilçe başkanlarımızı uyarmak istedim. Sonuç olarak hangi partiye oy verecekseniz verin, oy verdiğiniz partinin sizi gerçekten temsil edebilecek, toplumda bir karşılığı olan adayları mı, yoksa size hiç danışmadan isimlerini belirlediği adayları mı seçtirmek istediğine bakın.


ASLAN’IN VEKİL PROFİLİ
Sizin seçeceğiniz vekiller; kaba olmasın, sorunlarınıza kulak verip yardımcı olsun. Seçildikten sonra sizi, makamlarında azarlamasın.
 Tahsilleri ve çevreleri ileride bakan olabilecek kadar yeterli olsun. Sonra bir bakanımız yok diye hayıflanıyorsunuz. Sivil toplum örgütleri olarak parti genel merkezlerine aday adayları hakkında olumlu olumsuz düşüncelerimizi ileterek KARTAL’ın daha iyi hizmet almalarına katkı vermeye çalışacağız. İster bürokrat, isterse eski milletvekili, sizleri sadece seçim zamanı hatırlayan ve bugüne kadar İSTANBUL ve KARTALI ’ya hiçbir fayda sağlamayan kişilere biat etmeyin. Bu tarz kişileri size milletvekili adayı diye dayatan hangi parti olursa olsun onlara da lütfen oy vermeyin. KARTAL ilçesi artık İstanbul’da bir marka olsun. Göç vermesin, turizmi, sanayisi gelişsin, işyerleri artsın, bakanları olsun, daha fazla hizmet alsın. Devlet fabrikaları kapanmasın, yenileri açılsın, iş imkânları artsın. Verilen sözler tutulsun,  Seçtikleriniz tanıdığınız, bildiğiniz, tercih ettiğiniz kişiler olsun. Hangi parti sizin bu talebinizi yerine getirmiyorsa siz de oyunuzu o partiye vermeyin. İnanın o zaman her şey KARTAL ’ın istediği gibi olacak.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim demir
İbrahim demir - 1 yıl Önce

Aslan kardeşim cok dogru söylüyorsun ne yazıkkı özellikle kartaldan aday adayları kartal halkını tanımıyor bile ilce teşkilatları nederse o oluyor koltuk sevdasına düşmüşler

banner17