CHP'li Başkanlar kamuyu milyonlarca lira zarara uğrattılar. Video haber...

İzleyeceğiniz videoda ki 4 yıl önce yapılanların yıkımına ve gözlerinize inanamayacaksınız. 

Başkan Yüksel yukarıda gördüğünüz meydanı kendisi yapacağına 2019 yılında İBB'ye yaptırdı, 2023 yılında seçime yetiştirmek için yıkıp yeniden İBB tarafından yapılacak.

CHP'Lİ BAŞKANLARDAN KAMU ZARARI

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 14 yıl önce Altınok Öz tarafından projelendirip ihale yapılıpp 2015 yılında inşasına başladığı Cevizli Meydanını, bitirmek yerine 2019 yılında İBB'ye devredip şov yaparak açılışını genel Başkan Kılıçdaroğlu ile yapmıştı. 14 yıldır bitmeyen meydana 2019 yılından yapılan milyonlarca liralık çalışmayı tekrar kepçelerle yıkmaya başladılar. 

ÖNCEKİ BAŞKANIN YÜZÜNE FOLYO!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Altınok Öz'ün projesi olan Cevizli Meydanı projesini devam ettirmek yerine İBB'ye yapılması için devretmiş ve çalışmalar yapılırken Meydanın etrafında ki görsellerde Altınok Öz'ün yüzü beyaz folyo ile gizlenmişti.

14 YILDIR KAZIP YAPIP KAZIYORLAR!

Kartal'ın önceki dönem Belediye Başkanı Altınok Öz’ün 2009 yılında göreve geldiği günlerde projelendirdiği, ihale süreci sonrası 2015 yılında 20 Milyon 390 bin lira artı KDV. ile inşaatına başlanan ancak, bu güne kadar halen tamamlanamayan Cevizli Meydanı Projesi'ni Kartallılar şaşkınlıkla izliyorlar. 2015 yılında 20 Milyon 390 bin liralık hizmet yapılıp yapılmadığı ve kamu zararı olup olmadığı merak konusu olurken, 2019 yılında yapılan meydan çalışmalarına harcanan milyonlarca liraları bulduğu iddia edilen alana yeniden makinalar girerek yerle bir ettiler. 

-

AÇILIŞ KONSERİ BİLE DUYURULDU!

Önceki belediye başkanı Altınok Öz'ün projesini İBB'ye paslayan başkan Yüksel, açılış için konser duyurusu bile yaptırdı.

- ALTINOK ÖZ'ÜN PROJESİNİ 'O' OLMADAN AÇTILAR!

2019 Yılında İBB'ye yaptırılan Cevizli Meydanı, ismi Komşuluk ve Dayanışma Meydanı olarak Altınok Öz olmadan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte açtılar.

Komşuluk ve Dayanışma Meydanı, coşkulu şölenle açıldı.
 

-

YORUM EKLE

banner17