AYGAD’dan Çekmeköy Belediyesi’ne ziyaret

Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti (AYGAD), Çekmeköy Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. 22 Ocak Salı günü gerçekleşen ziyaret sırasında, iki kurum arasında bilgi alışverişinde bulunuldu.

AYGAD’dan Çekmeköy Belediyesi’ne ziyaret
banner46

Çekmeköy’ün yeni belediye binasında, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz tarafından karşılanan AYGAD Yönetim Kurulu Üyeleri, ziyaret sırasında bizzat başkan tarafından bilgilendirilmiş olmaktan dolayı büyük bir memnunluk duyduklarını açıkladılar.


“İyi hizmet vermek adına kendimizi geliştiriyoruz…”

Ziyaretin, İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki 14 ilçe belediyesini 2013 yılı içinde tek tek ziyaret ederek, bilgileri güncelleme anlamı da taşıdığına değinen Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Kahyaoğlu; “Bölgemizde iyi hizmet verebilmek adına kendimizi de sürekli geliştiriyoruz. Başta belediyelerimiz olmak üzere, tüm kurum ve kuruluşlarla sağlıklı bilgi alışverişi içinde bulunmakla, halkımıza daha doğru haberler verebilme arzusu içindeyiz” dedi.


“Eleştirel haberlere sonuna kadar açığım…”

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ise, yaptığı konuşmada; “Yerel basınımızı olmazsa olmaz olarak görüyorum. Eleştiri kaynaklı haberlere de sonuna kadar açığım. Ancak iftira, yalan ve uydurma haberleri doğru bulmuyorum” dedi.


“Önemli projeler geliyor…”

Buluşma sırasında Çekmeköy Belediyesi’nin borçsuz bir belediye olduğunu da açıklayan Poyraz; “Yeni belediye binasını çalışanların ve vatandaşlarımızın en verimli kullanabileceği biçimde tasarladık. Önünde yaklaşık 50 bin metrekarelik bir yeşil alan ve park ayırdık. Bu, Çekmeköy için ve İstanbul için büyük bir şans… Ayrıca, yeni projeler içinde engelli vatandaşlarımız için Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi gibi iki önemli projemiz var” dedi.

 

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın makamında bir hatıra fotoğrafı çektiren AYGAD Yönetim Kurulu Üyeleri, ziyaretten doyurucu bilgilerle ayrıldıklarını açıkladılar. Ömer Faruk Gerçek, Aytekin Yaşar, İbrahim Şahin, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AYGAD Başkanı Ümit Kahyaoğlu, Kadir Toprakkaya, Musa Has, Yasemin Eryıldız, Barış Arslan ve Recep Karakoç…. 
Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2013, 16:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17