Bence Yürüme Kemal’im

15 Temmuz darbe girişimi kontrollü bir darbe girişimi diyeceksin;

Sonra da ‘’15 Temmuz  Şehitlerimiz ve gazilerimiz“  için de yürüyoruz diyeceksin.

Bence yürüme Kemal’im

Adalet isteyen herkes için yürüyoruz diyeceksin;  Adaletin ‘’A’’ sı bulunmayan, yıllardır kan döken; vatanı bölmek için  masumlara kıyan, askerimizi, polisimizi şehit eden PKK nin siyasi uzantısı HDP’li yöneticilerle kol kola yürüyüp fotoğraf çektireceksin.

Bence yürüme Kemal’im

Şu vatan için bir çivi çakmamış ama vatan için çivi çakanların çivilerini her fırsatta sökmeye kalkan, Gezi Parkında Abdullah Öcalan  posterleri önünde poz veren işleri güçleri Vandallık olan , yetiştirilme   tarzları Allah’a aydınlık bize karanlık olan, bir grup it kopuk gençlik senin adalet kortejinde yürüyor .

Bence yürüme Kemal’im

FETÖ kumpası ile düşürülen bir Genel Başkan’ın koltuğuna yerleştin. Zaman zaman Parti içinden sana “EYY Kılıçdaroğlu sen her seçimi kaybediyorsun, bırak artık şu koltuk sevdasını ; Delegasyonu kongrelerde kendin kazanacağın şekilde belirle veya sana karşı muhalif olanlara  ADALETLİ OL. Onları hemen asimile etmeye çalışma  diye partinden sana homurtular olacak ve  sen adalet için yürüyorum diyeceksin.

Bence yürüme Kemal’im

Toplumun % 50’si senin adalet için yürüdüğüne inanmıyor. Çünkü sen adaletli değilsin, şu var ki iktidarı eleştiriyorsun adaleti sağlayamıyor diye  , evet zaman zaman  onun dışında gelişen olaylar da sağlayamamış olabilir, iktidarın bu konuda hataları ve zaafları var. İşte sen bu hataları ve zaafları ait olduğun yerde yani mecliste ancak çözebilirsin yolda izde yürüyerek değil.

15 Temmuz Demokrasi nöbetleri ile adalet yürüyüşünü puan ile kıyaslarsak

Teorik olarak demokrasi nöbetleri ‘’ 100’’ puan alır, adalet yürüyüşü ise ‘’45’’ puan alır; Pratik olarak aynılar çünkü ikisi de sokakta.

AFRİKA SICAKLARININ BANA VAZGEÇİRDİĞİ CÜMLE

‘’Kışın söylediğim artık yaz gelsin ne olur’’

EN BARİZ YALAN

Eski arkadaşının veya uzaktan bir tanıdığın hani kırk yılda bir görüşeceğin şahsın cep numarasını kaydedip sonra rehberi kurcalarken aman  Ahmet Ağbi ile ne işim olacak deyip numarasını silmen ve Ahmet  Ağbi’nin bir gün seni arayıp ve senin onu sesinden tanımaman onun da sana imalı bir şekilde “Ya numaram sende kayıtlı değil miydi ?“  deyip senin de, “Ya Ağbi sorma telefonun geçen hafızası silindi, senin de numaran  silinmiş ; yoksa senin numaran bende olmaz mı ?“ yalanı evet ‘’EN BARİZ YALAN’’

- - - -

YORUM EKLE

banner17