Bay Aydın! Birazda sizin yandaşlardan konuşaydın!

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Sayın İmam Aydın Meclis Kürsüsünden hiç bir partiye üyeliği olmayan şahsımı isim vermeden hedef alarak "Yandaş Medya!" Diyerek aklınca küçük düşürüp eleştirmiş.
*
"3 ayda bitireceğiz!" diye tabela asıp 5 aydır bitirilemeyen yarım km. Yolu haber yaptığımızdan rahatsız olmuşlar haşmetliler.
*
Ayıptır, haya duygusu olan yaşını başını almış insan konuşurken biraz olsun utanır, sıkılır. Beceriksizsiniz bunu kabul edin. Belediyeciliği beceremediniz,  becerseydiniz şayet yarım km yolu değil 3 ayda, en fazla 15 günde vede pandemi yasaklarında yapar halkı mağdur, esnafı zarara uğratmazdınız. Millet Kartal Merkezine aracı ile giremiyor. Hürriyet Caddesini kullanamıyor ve araçları da park edemiyor. Hal böyle olunca esnafa da alış veriş yapmaya gitmiyor vatandaşlar. Tabii sizin umurunuzda değil. Nasıl olsa maaşlar yatıyor, şoförler emrinizin altında gününüzü gün ediyorsunuz. Belediyeciliği yapamıyorsunuz, bu gün gibi aşikar. Beceremediniz bari konuşmayın, konuşurken de tartarak konuşun.

*

Özrü de kabahatinden büyük derler ya, aynen öyle. Bide bitirememe nedeni olarak mazota gelen zamları kürsüden bahane etmiş bey efendi. Bay Aydın! Maden yarım km yola harcanacak o kadar mazot parasını düşünüyorsunuz da, fazla fazla kiraladığınız ve milyonlarca lira harcadığınız araç kiralamalarını neden dert etmiyorsunuz? Madem bu kadar ekonomi hesabı yapıyorsunuz, taa Cerrahpaşa'ya milletin parasıyla kiraladığınız 4 adet 4x4 ve 4x2 araçları tahsis ederken neden hesap yapmadınız ve üzülmediniz? 4 adet araca 1 yılda Kartallıların kaç yüz bin lirası gitti?

*

Kıymetli okurlar sırf bu Tiyatroları ve bazılarının saçma sapan konuşmalarını izlememek için meclisten ayağımı çektim inanır mısınız?
*
Soruyorum;

Bay Aydın; Devletin, milletin ve kamunun yolunu "Yapacağız!" Diyerek aylarca kapatıp, toz çukur içerisinde bırakıp, halkı mağdur etmeye ve çarşı esnafını mağdur etme ve ekonomik zarara uğratma hakkını nereden alıyorsunuz? Sizde de suç yok ki? Halka, kamuya kapatılan bir caddenin hesabını soracak bir irade yok karşınızda. Meydan bom boş. Koşturabildiğiniz kadar koşturun.
*

Bay Aydın!

Bu arada Şükürler olsun ki kimsenin yandaşı değilim. Hele Allah'a binlerce hatta milyonlarca şükürler olsun ki sizin yandaşınız hiç değilim. Size göre yandaş olmak ayıp ve kusur ise, neden Borç batağında ki Kartal Belediyesi'nin paraları ile bazı gazeteleri yıllık 250 haber ve 25 banner reklam ile sizin deyiminizle yandaş yaptınız?
Bay Aydın Para karşılığı haber yaptırıp Belediye basın birimine yazdırıp gönderdiğiniz haberleri para karşılığında yayınlatıp kendinizi cilalatıp parlatmanız ne kadar ahlaki?
*

Ha birde İzmir'den tutunda Kartal'da olmayan sizin yandaşınız olan haber sitelerine yüz binlerce lira akıttığınız Kartallıların vergilerine ne demeli? Sakın kıvırmayın belgeleri ve ihale numaraları ile cevabınızı alırsınız.

*

Bizden söylemesi...

YORUM EKLE

banner17