Başladık, Karadeniz'den geliyoruz!

BAŞLADIK...

Türkiye'nin etrafında ki ülkelerde âdeta  petrol ve doğalgaz fışkırırken, bizde çıkmıyormuydu? Öyle mi?

Halen süreci anlamayan yada ısrarla kulaklarını tıkayarak anlamam da anlamam diyenlere hayret etmemek elde değil.

Başladık görmüyormusunuz? Ayasofya Cami ile zincirleri kırarak başladık. Bulunan bu gazlar nedir ki? Göreceksiniz 3 vakte kadar müjde üstüne müjdeler gelecek. Vites büyüttük, hızlanmaya başladık. Avrupa'nın köpeği gibi davranan Yunan botları ve savaş gemileri nasılda kaçıyorlar Türkiye'nin ŞANLI Mehmetlerinden.

Sahi, daha önce neden başlamamıştık? Diye sorası geliyor insanın. Cevap vereyim. Daha önce başlamamız için yönetenlerin Çanakkale'de ki Mehmetler gibi mermilere karşı süngü takıp, saldıracak kadar kuvvetli imana sahip değillerdi. (Bazıları hariç, dönemin şartları müsait değildi.) Ya şimdi öyle mi? Tankın önüne yatan, tankın üstüne battaniye atıp,  egsozuna patates tıkayan, uçağın üstüne atlayacak kadar imanlı vatan evlatları var.

Reis "Dünya 5'ten büyüktür!" Derken vermişti mesajı. Hiç bir şey artık eskisi gibi olmayacak. Bir değil, bir sürü sondaj gemimiz sismik verilerle arama yapıyor. Göreceksiniz daha çok bulacağız Allah'ın izni ile. Her yerden petrol ve gaz fışkırırken bizde olmaması akıl kârı değil zaten. Efendim, seçim yatırımıymış! Hadi ordan! Ne seçimi yav uyan, uyan artık. Dünya düzeni değişmeye başladı. Haritalar yeniden çizilmeye dengeler değişmeye başladı. ABD yakında parçalara ayrılacak! Hemde çok yakında. AB çöküyor. Genç nüfusları azaldı. Birbirlerini yiyecekler hemde çok yakın zamanda.

Türkiye'nin engellenemez yükselişini, bu gidişatı endişe ile izleyen oyun kurucular var. Gaz ve Petrol demek, güçlü ekonomi ve ilimde, bilimde kalkınma için maddi sorun yok demek. Bizler araplara benzemeyiz. Lider ruhlu bir toplumuz. Öyle ya 600 sene dünya ya nasıl hükmettik?

Bizleri yenmelerinin tek yolu var. Hainlikle, kalleşlikle, bölerek ve parçalayarak yenebilirler. Bunun için kullandıkları kripto elemanları ve kozları var. Tarihimiz bunun örnekleri ile dolu. Sivas olayı, Maraş olayı ve bunun gibi olaylar. Ya Alevi, Sünni çatışması ya Türk Kürt çatışması, yada bir kaç ağacı bahane ederek iç savaş çıkararak.

Ne yapsalar boş. Ok yaydan çıkmıştır. Hedefine doğru hızla gitmektedir. Zafer inananlarındır. Zafer yakındır.

En kalbi sevgilerimle...

- - - -

YORUM EKLE

banner17