Babalar günüymüş!

Oldum olası sevmem Ecnebi uydurması kapitalist dünya düzeninin böyle günlerini.

***

Evet, bizde bir babayız. Bizim babamızda vardı. Allah rahmet eylesin ebediyette olan, sizinde bizimde babalarımıza.

***

Bir babanın (kendimin) kısaca hikayesini sizlerle paylaşmak istedim nedense bu gün.

***

Baba olduktan sonra anladım Anne ve Babanın ne kadar kutsal ve kıymetli olduklarını. Baba olduktan sonra bir karar verdim. Temiz toplum, kuvvetli devlet ve şanlı bayrağımız için gelecek nesillere güzel bir Türkiye bırakmak amacıyla mücadele etmeliydim. Babalığın birinci önceliği budur diye düşündüm ve o gün gündür mücadele ediyorum.

***

Onlarca kilometre uzakta ki (Beykoz'da) milletimi zehirleyen beton santralini kapattırdım, yaptığım haber ile. O ilçe de bizim çocuklarımız yoktu ama VATAN EVLATLARI vardı.

***

Kendi ilçemde de 15 yıldır mücadele ediyorum. Sayısız tehditler ve giderler yapıldı şahsıma dolaylı ve dolaysız yollardan.

***

Çoluk çocuğumun nafakasını inandığım yolda harcadım ve iyi de bedel ödettiler bu dava adamı olan babaya. Oysa ki üç maymunları  oynayıp (Görmedim, duymadım, konuşmadım) çokta güzel harami bir baba olabilirdim. Milletimiz bu tipleri iyi bilir. Bu refah bir hayat sürmenin en kolay yolu idi. Bakıyorum bazen sistemin haramilerine ne kadar güzel götürüyorlar ne kadar mutlular. Şimdilik kısa bir mutluluk yaşıyarak avutuyorlar kendilerini. Gazetecilik o kadar kutsal bir meslek ki, haramiler yüzünden ayağa düşmüş maalesef.

***

Sistemin haramilerinden olursanız mutlu yaşarsınız bir süre, ya sonra? Fotoğrafta gördüğünüz gibi bir mezarlıkta toprağın 2m altına girmek var. Bir emanet ipin hesabını verememek var, unutmamak lazım.

Yunus Emre'den bu şiiri takdim etmek isterim sizlere. Baki olan gök kubbe de hoş bir seda bırakmak dileğiyle, sevgiyle kalınız...

***

Hak cihana doludur,

Kimseler Hakk’ı bilmez.

Onu sen senden iste,

O senden ayrı olmaz.

Dünyaya inanırsın,

Rızka benimdir dersin.

Niçin yalan söylersin?

Çün sen dediğin olmaz.

Dünyaya gelen göçer

Bir bir şerbetin içer

Bu bir köprüdür geçer

Cahiller onu bilmez

Gelin tannış olalım

İşi kolay kılalım

Sevelim sevilelim

Dünya kimseye kalmaz

Yunus sözün anlarsan

Ma’nisini dinlersen

Sana bir amel gerek

Bu da kimseye kalmaz

-

YORUM EKLE

banner17