Doktordan seçilmelik az hizmet edilmiş ilçe!

CHP’li bir başkanın mevcut başkan değişse dahi uçuramayacağı kesin.


Etrafımızdaki ilçelere bakınca bu gerçek apaçık ortada geçenlerde tesadüfen bir müşteri ziyaretinden dönerken karşıma Sancaktepe belediyesi orta dağ sosyal tesisleri yazılı bir tabela çıktı. Birazda meraklıyımdır böyle yerlere bir göz atayım dedim gerçekten konumuna göre çok şık ve halka hizmet edecek bir mekân olmuş. Ufak tefek eksiklikleri olmasına rağmen manzarası müthiş görmenizi tavsiye ederim.


Birde yolları çok rampa bu özellikle kış aylarında bir sıkıntı yaratacaktır, içerisinde davet ve düğünlerinizi yapabileceğiniz eşinizle dostunuzla gidebileceğiniz şık bir restoran ve kafeterya mevcut fiyatlarda çok pahalı değil. Zaten belediye başkanı Sayın İsmail ERDEM’İN çalışmalarını takdirle karşılamışımdır beş yıl boyunca güzel hizmetler yaptı bence tekrar aday gösterilmeyi hak ediyor.


Birde yanı başımızdaki Pendik ilçesine bir göz atalım ister beğenin ister beğenmeyin ama marinayı ilçelerine kazandırmaları bence Pendik için çok büyük bir artı oldu biz bile bazen Kartallı olarak eşimizi dostumuzu orda ağırlıyoruz ağrımıza gitse de ağırlıyoruz.


Geçelim Pendik’ten bir adım öteye Tuzlaya gerçekten Şadi YAZICI Bey beş yılı dolu dolu geçiren başkanlardan. Müthiş bir performans sergiledi her zaman halkın içinde bulunarak belediyeyi makamdan değil bizzat araziden yönetti, inşaatı devam eden marina ve şelale park projeleri bitince Tuzlanın marka değeri çok daha yükselecektir, işyeri Tuzlada olan biri olarak Şadi beyi aday olarak görmek isteyenlerdenim.


Gelelim bizim ilçeye bunları yazdıktan sonra samimi olarak yazık oldu diyorum Kartal’ın giden beş yılına. Allah rızası için gözle görülür bir şey yapmadın sayın başkan. Benim ilçemin neden bir sosyal tesisi yok neden göze hitap eden Kartal esnafına maddi getirisi mutlaka olacak olan bir marinası yok, Nevşehir deki otelin bana ne faydası var, Kartallı kazım meydanı yaptın sadece bir heykel var etrafında dön dur. Her sene binlerce lira harcadın heykel sempozyumu yaptın, dedik bu heykeller bizi kesin AB’ye sokar ama oda olmadı.


Cillop gibi belediye binası bıraktı sana Arif DAĞLAR orayı da beğenmedin beş yıl vatandaşı Atalar ile Kartal arası git gel yaptırdın, birde Arif Beye öyle bir iftira attı ki birileri teşkilat olarak bir çanta dolusu parayla havalimanında yakalanmış diye, pes doğrusu. Arif bey herhalde bu iftirayı atanlarla hesabını huzuru mahşere bıraktı. Uzun lafın kısası halkçıyım dedin halka hizmet etmedin başkan.


Kartalı kim uçurur?

Ben size hizmet edenleri yazdım partilerini de biliyorsunuz kararı siz verin ve Kartalı uçurun. Bu arada ben seçimlerde muhalefet için sloganı buldum ‘’Doktordan seçilmelik az hizmet edilmiş ilçe’’ nasıl tutar mı sizce.

YORUM EKLE

banner17