Biz Milletimizi böyle sevdik. Haydi Millet Spora!

Güzel yurdumun güzel insanlarını bombalarla, entrikalarla yok etmek ve bir birine düşürüp korku salmak isteyenlerin olduğu bu günlerde bizde İlçem Gazetesi ve spor hocaları ile karşı atak geliştirdik.


***

"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" düşüncesiyle sağlıklı, güçlü nesillerin yetişmesi için yılın spor hamlesini yaptık.


***

Spor hamlesini ne zaman mı yaptık? 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde. Bu hamle, bilenler için önemli bir adımdır.


***

101 yıl önce Çanakkale'ye kadar dayanıp, Türkiye'den Mısır'a kadar haritayı değiştirip Müslümanları sadece köle durumuna düşürmeyi hedeflemişlerdi. Kimlerdi bunlar? İngiliz'inden tutunda Fransız'ına kadar Avrupalılar yani Haçlılardı.


***

Bu gün plan değiştirdiler. Savaşarak yenemedikleri Türkiye'yi haince yenmeye çalışıyorlar. 30 yılı aşkındır doğuda terör estirdiler. On binlerce masum insanımızı öldürdüler. Baktılar olmuyor. Başka bir plan başlattılar. Şehirlerimizde sivil ve masum insanların içinde bombalar patlatmaya başladılar.


***

Hedefleri, planları hiç değişmedi! Yok etmek istiyorlar. Bölüp, parçalayıp, küçük lokmalar halinde yutmak istiyorlar. Yüce Allah'ım inşallah onlara bu fırsatı vermeyecek. Bu sefer boğazlarında kalacağız.


***

İşte biz bu yüzden Çanakkale zaferinin yıl dönümünde spor atağı başlattık. Onların yok etmeye çalıştığı bu necip milletimizi biz sağlıklı, güçlü olsun diye spora teşvik ediyoruz. Memleketine, ırkına, mezhebine bakmadan bu vatanı seven her kesi spor yapmaya bekliyoruz. Bizim konusunda tecrübeli Milli antrenör ve Milli sporculardan oluşan konusunda uzman on binlerce sporcu yetiştirmiş hocalarımız sizleri bekliyor.


***

Kendinizi, çocuğunuzu, yakınınızı ve her kesi bu spor hamlesine dahil edin lütfen. Hocalarımız sizden eğitim için ücret almayacaklar. Neden çocuğunuz Türkiye Şampiyonu, Avrupa Şampiyonu olmasın ki? Kilolarınızdan ve hareketsizlikten mi şikayetçisiniz? Unutulmamalıdır ki; Spor yapan, sağlık bulur.


***

İşte Biz Milletimizi böyle seviyoruz ve diyoruz ki; "Haydi Millet Spora!"

Spor yapın, sağlıcakla kalın...

YORUM EKLE

banner17