15 Temmuz’u Anlamak !

15 Temmuz akşamı saat 23.45 sularında TRT ekranlarında buz gibi bir surat ifadesi ile Tijen KARAKAŞ 

Hanım belirdi bir anda, darbe kalkışmasını düzenleyen, adlarını da ‘’ Yurtta Sulh cihanda Sulh konseyi’’ olarak belirleyen ordu içindeki   FETÖ’cü teröristlerin eline tutuşturduğu bildiriyi okuyordu.

Suratındaki İfade aslında bir ‘’ AYNA ‘’  gibiydi, çünkü bildiriyi okurken bizler de ekran karşısında adeta buz kesmiştik.

O gece 240 şehit  verilerek  hain kalkışma durduruldu.

Bir dostumuzun anlattığı başka bir olay ise şöyle; Anadolu yakasında bir çay bahçesi yine saat 23.45 suları yine Tijen KARAKAŞ Hanım TRT ekranlarında bildiriyi okuyor ve bildiriyi bitirmesinin ardından çay bahçesinde bir alkış tufanı kopuyor.

15 TEMMUZ’U ANLAMAK İÇİN  

O gece demokrasi için şehit düşen 240 vatan evladının o gece ben şu partiliyim,yahu benim ne işim var sokakta demeyip ,sokağa çıkarak demokrasiye sahip çıkan her bir insanın  RUHU OLMASI LAZIM .

KONTROLLÜ DARBE AKLI VE O ÇAY BAHÇESİNDE ALKIŞ KOPARAN ‘’ RUH ‘’ 15 TEMMUZ’U KIYAMETE KADAR ANLAYAMAZ.

ŞECAAT ARZ EDERKEN MERD-İ KIPTİ SİRKATİN SÖYLER

Efendim fotoğrafın  alt kısmına attığımız başlığın Türkçe karşılığı şöyledir ;

‘’ Çingenenin merdi, kendini över iken hırsızlığını söyler, hırsızlığı ile övünürmüş ‘’

Tabii ki SAYIN Kılıçdaroğlu’na hırsız falan dediğim yok ama onun 2010 yılında verdiği bir röportada dediği bir cümle var, “Darbe olsa tankın üzerine ilk ben çıkarım“ diye bu fotoğrafta da 15 Temmuz 2016 akşamı Bakırköy Belediye Başkan’ının evinde çekilmiş .Kendini tanka çıkmak ile öven Kılıçdaroğlu ayağında terlik pür dikkat CNN  ekranlarından tankların üstündeki kahramanları izliyor.

Yorum sizin ne denebilir ki ,

BENİ KAHRAMANMARAŞ DONDURMASINDAN SOĞUTAN SEBEP

Kahramanmaraş dondurmacılarının yaptığı şakalar.

BU YAZ GİTMEZ İSEM ÜZELECEĞİM TEK YER

Tabii ki İZMİR

ATİNAYA GİTMEK İSTEYENLERE TAVSİYEM

Yanınıza muhakkak kulak tıkamak için tıkaç yatarken açık kalan yerlerinize sürmek için losyon alın. Zira,sivrisinek sesi ve ısırması çok fena.

YORUM EKLE

banner17